Back to Question Center
0

Semalt definiše odlične alate za ekstrahiranje tekstova iz HTML dokumenata

1 answers:

Tekst u HTML dokumentu je specifična vrsta sadržaja postavljen između različitih HTML oznake ( ,,,). Postoje različiti sveobuhvatni i moćni programi koji mogu pomoći prikupljanju svih vrsta podataka, uključujući tekstove, slike i linkove. Osim toga, svi izvučeni podaci mogu biti konvertovani u strukturiran i prilagođavan format. Štaviše, ne morate naučiti nikakve kodove, jer su ovi alati dobri za svakog ko nema veštinu ili iskustvo kodiranja - tecnica fotografia retrato.

1. Import.io:

Import.io je jedan od najboljih, najpopularnijih i korisnih alata koji mogu raditi u Magic modu. Alat je prilično popularan zbog korisničkog interfejsa. Koristeći Import.io, možete da istaknete URL adresu, a program će vam rezati i dati informacije za vas. Ona predstavlja sadržaj u obliku tabele i dolazi sa različitim opcijama za pretovar. Podaci se mogu preuzeti u obliku JSON-a ili se mogu spremiti direktno na tvrdom disku.

2. Octoparse:

Octoparse izvlači sve tipove podataka, organizuje ih u strukturiranoj formi i pomaže vam da razlikujete između nestrukturiranih i strukturiranih podataka. Samo treba da kažete programu šta da radi i kako da izvučete podatke kako u dubini tako i širine. Uhvati tekst podataka koji se sastoje od niza. Ovaj program ne podržava tekstualne datoteke, video zapise, audio snimke i slike.

3. Uipath:

Sa Uipath-om, lako je automatizovati popunjavanje, navigaciju i klikanje dugmadi.To je impresivan, brz, jednostavan i fleksibilan veb ekstraktor koji pomaže prikupljanje korisnih informacija iz HTML dokumenata. možete sačuvati podatke u obliku HTML-a, JSON-a i Silverlight-a.Pored toga, možete da obučite ovaj program kako biste emulirali ljudske akcije različitih složenosti

4. Kimono: ( 16)

Kimono radi struganjem vestima i cenama.To je tačna i napredna alatka za izvlačenje teksta iz HTML dokumenata.On generalno, Kimono može izvući različite forme podataka

5. Screen scraper:

Screen Scraper je još jedan korisni alat za izvlačenje podataka, koji može pružiti čist i uredan podatak, kao i rješavanje poteškoća vezanih za aranžman podataka, ali zahtijeva neku programersku sposobnost da se odvijaju glatko. malo jeftin i njegova besplatna verzija dolazi sa ograničenim brojem opcija i karakteristika.

6. Scrapy :

Scrapy je jedan od najmoćnijih, vrhunskih i neverovatnih okruženja za puzanje i podizanje podataka. Koristi se za puzanje više lokacija i može izvući i strukturirane i nestrukturirane podatke prema vašim zahtevima. Pomaže u praćenju i automatizaciji kvaliteta podataka, osiguravajući da dobijete najbolje rezultate za vaše online poslovanje.

7. Scraper Wiki:

Kao i drugi slični programi, Scraper Wiki dolazi sa brojnim opcijama. Ne trebaju vam veštine kodiranja da biste dobili najbolje rezultate iz ovog programa. Možete izvlačiti ne samo normalne web stranice već i cijelu Wikipediju koristeći Scraper Wiki. Podržava PHP, Python i Ruby.

Nadamo se da ste pronašli nešto vredno na ovoj listi i preporučujemo vam da delite ove cool alate sa svojim prijateljima.

December 6, 2017