Back to Question Center
0

Semalt: 10 apsolutno nevjerovatnih karakteristika FMiner-a, snažnog alata za skraćivanje Weba

1 answers:

FMiner je moćan i koristan alat za struganje web stranica, web puzanje ili indeksiranje, skrining ekrana i makro podrška za Mac OS X i Windows korisnike. Ovaj jednostavan program kombinuje funkcije svetske klase i intuitivni vizuelni dizajn.

Bez obzira da li morate indeksirati više web stranica ili morati obaviti sofisticirani projekat izvlačenja podataka koji zahtijeva listu proxy servera i Ajax liniju, FMiner je pravi izbor za vas! Sa ovim programom, možete jednostavno savladati i jednostavne i teške tehnike za rukovanje podacima i web skraping i mogu sakupljati podatke iz različitih lokacija, kao što su klasifikovane lokacije nekretnina, pretraživači, žute stranice, direktorije, online forume i kataloge proizvoda.

Funkcije FMiner-a:

Ako sprovodite projekat koji zahteva redovno i trenutno ažuriranje, integrirani modul za raspoređivanje FMiner-a će vam omogućiti da definišete periodični raspored - жизнь сука не в розовом цвете. Neke od njegovih najistaknutijih karakteristika su opisane u nastavku.

1. Opcija vizualnog uređivanja

Možete projektovati projekte za ekstrakciju podataka pomoću opcije vizuelnog uređivanja i dobiti željene podatke za manje od 10 minuta.

2. Nije potrebno kodiranje

Njegov jednostavan, user-friendly i interaktivni interfejs olakšava vam snimanje oštetih projekata bez potrebe za kodovima.

3. Napredne karakteristike

Koristeći FMiner, lako možete izvlačiti ili skraćivati ​​podatke sa dinamičnih sajtova čvrstih ka Web pretraživačima koji koriste ili JavaScript ili Ajax. Ovo je savršeno sredstvo za programera i web programera.

4. Navigaciona opcija više navigacije:

FMiner pomaže vam u buđenju web stranica i kombinuje odlične linijske strukture, padajuće selekcije, URL šablone i automatske unose unosa.

5. Lista ključnih reči:

Jedna od najboljih karakteristika FMiner-a je to što možete jednostavno otpremiti ulazne vrijednosti

6. Ugneženi elementi podataka:

FMiner je najpoznatiji poznavalac za svoje višestepene ugnežđene opcije izvlačenja.To može jednostavno popisati strukture veze i snimati ugnežene kataloge proizvoda.Pored toga, poboljšava rezultate pretraživača na vašoj web lokaciji i podnosi svoje podatke ogromnim direktorijima

7. Multi

Možete ubrzati ekstrakciju podataka pomoću funkcija pajkanja za više pretraživača u FMiner-u. Ovaj alat će vam olakšati indeksiranje stranica u Google-u, Bingu i Yahoo-u.

8. Izvozni formati:

FMiner podržava veliki broj formata izvoza, kao što su Excel, CSV, HTML, XML i JSON, a takođe štedi vaše podatke u bazama podataka kao što su MySQL, MS SQL i Oracle.

9. Captcha Test:

Budite sigurni u svoju onlajn zaštitu pomoću FMinerovog Captcha testa. Ovo će spriječiti bote i pauke da uđu na vašu web lokaciju i predstavljaju sveobuhvatnu automatizovanu captcha uslugu nezavisnih proizvođača.

10. Proksi i kolačići za anonimni pristup:

Jedna od najboljih funkcija FMinera je da podržava različite proksije i kolačiće za anonimni pristup. To znači da svaka akcija koju preuzmete na internetu ne bude snimljena i vaša IP adresa ostaje skrivena.

Samo treba da izaberete format izlaznog fajla i pustite da FMiner izvrši svoj zadatak. Ona će izvući podatke za vas, a možete pratiti sve korake koje izvršava alat. Odlična opcija za vizuelni dizajn FMiner-a će uhvatiti sve korake i modelirati mapu procesa koja će moći da komunicira sa ciljnim web stranicama. Štaviše, on će vam pružiti slike ekrana tako da možete pratiti kvalitet svojih podataka. Podaci FMiner-a se čuvaju u Excel, SQL ili CSV formatima i razrađeni prema specifikacijama.

December 6, 2017