Back to Question Center
0

Semalt objašnjava kako da vrši operacije skraćivanja Weba besplatno

1 answers:

Web strugač je vrsta robota razvijen stranice za izvlačenje svih potrebnih podataka. Sadržaj Grabber je besplatan alat za skruganje weba koji je kreiran da bi se složio sa složenim vrstama podataka.

Pre svega, možete probati probnu verziju agenta za početak. Tokom probnog perioda, za vas možete razviti prilagođeni, ali jednostavni web agresor. Međutim, morate shvatiti da je probni agent kreiran da pokaže svoj potencijal i ne može odgovarati svim vašim potrebama. Pored toga, možete dobiti samo jednog agenta za jednu web stranicu.

Ako vam je potreban web agresivac koji može da se nosi sa nekim složenim poslovima skrininga ili želite da izvadite podatke sa više veb lokacija, moraćete da kupite svoju plaćenu verziju. Međutim, u ovom članku ćemo govoriti o opcijama Grabber sadržaja koje možete besplatno dobiti. Dakle, možete zatražiti besplatan web agresivac tako što ćete poslati e-poštu na demo@contengrabber.com. Obično ćete dobiti besplatnog agenta u roku od 24 sata nakon slanja zahteva. Međutim, može trajati duže ako pošaljete zahtev tokom perioda zauzetosti.

Koraci za traženje besplatnog web struganja

Pre svega, potrebno je da date početni URL. Ovo je URL veb stranice na kojoj će vaš besplatni agent početi izvlačenje podataka.

Morate objasniti koje vrste podataka želite da izvučete sa vaše web stranice. Najefikasniji način da se ovo postigne je obezbeđivanjem skrivenih stranica web stranica sa potrebnim podacima koji su smješno označeni.

Izbjegavajte davanje nejasnih instrukcija poput "svi podaci trebaju biti izvučeni sa web stranice", jer nije vjerovatno ono što vam zaista treba. Međutim, ako se ispostavi da vam je potreban čitav podatak na vašoj web lokaciji, umesto Content Grabber koristite Website Downloader.

Takođe morate navesti format podataka koji je najpogodniji za vas. Uobičajeni formati su XML, CSV i Excel.

Sledeći korak je da pošaljete sve gore navedene informacije na demo@contentgrabber.com i dobijete odgovor i izvadak podataka uzoraka u roku od 24 radna sata ili malo duže u nekim slučajevima.

Instalirajte probnu verziju Content Grabber da biste se upoznali sa alatom. Dobićete datoteku agenta za izvoz, koja se može uvoziti u Content Grabber tako što ćete izabrati Import Agent iz menija datoteka Content Grabber.

Sada možete da koristite web agresivača iz menija Content Grabber Run. Morate imati na umu da će probna verzija zaustaviti odmah nakon opterećenja na 100 stranica Source .

December 6, 2017