Back to Question Center
0

Web Data Scraper - Semalt Expert Concerns

1 answers:

Svijet se postepeno budi važnošću redovnog pristupa podaci. Nažalost, ručno izvlačenje podataka nije samo mučno, već je takođe potrebno puno vremena. Zbog toga su na webu brojni besplatni alati za web skraping , ali se kvalitet njihovog izlaza veoma razlikuje - oculos sol aviador. Pored toga, svi imaju svoje prednosti i slabosti. Dakle, trebalo bi da budete pažljivi oko izbora vašeg besplatnog alata za skraćenje weba.

Web Data Scraper 4.1.2.29 je veoma efikasan alat za skraćivanje podataka koji može jednostavno skuvati podatke sa brojnih eCommerce sajtova kao što su Flipkart, Alibaba, OLX, Quikr, Craigslist, eBay i Amazon, samo da spomenem nekoliko. Ovaj alat ima mogućnost sagorevanja i izvoza podataka u tabelu. Takođe može automatski skuvati podatke sa svih stranica web stranice.

Ukratko, to je alat koji otežava ogromnu količinu podataka sa više stranica sa neverovatnom brzinom i velikom preciznošću. Najvažnije, može se konfigurisati da radi sam.

Karakteristike alata

Alat rešava problem nemogućnosti dobijanja potrebnih podataka za analizu i upoređivanje. Kao što je ranije pomenuto, on može izvući podatke iz kompleksne elektronske trgovine i klasifikovanih sajtova koji imaju stotine stranica. Takođe može jednostavno skrabrati podatke sa bijelih i žutih stranica kao što je Yelp.com..

Može izvući podatke sa web stranica nekretnina kao što su Zillow i Homefinder. Takođe je korisno za portale putovanja kao što su Expedia, Tripadvisor, Booking i još mnogo toga. Takođe funkcioniše i za portale poslova.

Može biti potpuno automatiziran da radi samostalno uz malo ili nikakve ljudske intervencije čime štedi mnogo vremena. Takođe može skraćivati ​​slike zajedno sa tekstom i ostalim elementima na istoj web lokaciji u jednom trajanju. Zbog toga je to odlično sredstvo za sve vrste preduzeća.

G Karta strugalica:

Ovaj alat je namenjen za izvlačenje podataka sa Google mapa. U veoma kratkom vremenskom periodu može da skraća hiljade podataka. Ova jednostavna aplikacija vam može pomoći da izvučete neograničen sadržaj sa web lokacija.

Linkjobs Strugač:

Ova aplikacija lako i efikasno otklanja LinkedIn poslove. Možete ga koristiti za kontinuirano skraćivanje poslova iz LinkedIn-a. Kako se novi sajtovi postavljaju na sajt, tako će se i sačuvani podaci ažurirati automatski.

Web skraćenica za kontakt:

Ovo je još jedan alat koji radi sam. Posebno je za prikupljanje poslovnih kontakt informacija. Možete ga programirati da pretražuje i ošteti informacije o određenim profesijama. To je dobro sredstvo za izgradnju e-pošte marketing liste.

Ultimate Scraper Pro:

Možete koristiti ovu alatku da prikupite linkove rezultata pretrage i URL adrese Google-a. Ovaj alat se veoma preporučuje za PPV i druge alate i usluge za promociju web sajta.

Xpath Scraper Basic:

Ovaj alat obavlja i data mining i Xpath testiranje ekspresije. Veoma je korisno za SEO usluge. To će olakšati njihov posao.

U zaključku, osim malobrojnih alatki za skraćivanje podataka koji su gore opisani, postoji nekoliko drugih alata koji su već dostupni na internetu, a više će se razvijati jer se potražnja za redovnim podacima povećava izuzetno.

December 6, 2017