Back to Question Center
0

Semalt: Sve što trebate znati o PHP Web skraperu kao HTML scrapper

1 answers:

PHP Web Scraper pomaže u automatskom skraćivanju HTML-a sa web stranica na različitim veb lokacijama. Ono što čini ovu aplikaciju jedinstvenom je to što povlači podatke sa određene lokacije i prikazuje ih na drugim mestima više puta. Dakle, s obzirom da se sadržaj izvorne internet stranice ažurira, program će obrađivati ​​sadržaj i otpustiti ga na odredišnu web lokaciju, čime će održavati i ažuriranje web stranice.

Na primjer, ako morate stalno dobiti najnovije rezultate fudbala sa popularne web lokacije, unesite URL izvorne web stranice u kombinaciji s CSS selektorom u PHP web skraper - anti ddos vps windows servers. On će generisati kod. Sada ćete ubaciti kod u izvorni kod vaše stranice i to jeste. Ono što ćete pronaći na vašoj stranici biće najnoviji rezultat na izvornoj stranici.

Ovaj alat je odličan za izvlačenje često ažuriranog sadržaja kao što su rang liste, kotacije akcija, cijene i vijesti samo da spomenem nekoliko. Ovaj HTML skrejper je jedan od najboljih jer je jednostavan za korišćenje, on nudi visoke performanse, radi sa praktično svim pregledačima, a što je najvažnije, dolazi sa kvalitetnom podrškom.

Nedostaci

Nažalost, aplikacija možda neće moći da izvuče podatke sa nekih sajtova. Prema tome, preporučljivo je pokušati pre nego što ga kupite. Trenutno strugač ne može izdvojiti video zapise sa Vimeo, YouTube i mnogih web stranica za deljenje video sadržaja.

Takođe ne može zgrabiti sadržaj datoteka fleša iako može zgrabiti datoteke. Takođe ne može grabiti sadržaj vidljiv samo za registrovane korisnike nekih web lokacija kao što su prijemno sanduče i stranica sa profilima Neke od ovih veb lokacija Sadržaj koji generiše Angular.js, AJAX i neke druge JavaScript tehnike se ne mogu izvući pomoću ovog alata.

Prije skraćivanja bilo koje web stranice, onemogućite JavaScript u vašem pregledaču i posetite web stranicu. sadržaj koji još možete vidjeti nakon isključivanja JavaScript-a je ono što možete izvući sa stranice. Takođe je važno imati na umu da HTML koji sadrži slike sa relativnim stazama neće biti prikazan na vašoj stranici.

(28 )

Odgovori na najčešće postavljana pitanja

Možete izvući sadržaj sa nekoliko stranica i prikazati ga na jednoj stranici pomoću ove alatke. Potrebno je samo generirati kod za svaku od izvornih stranica i ubacite ih u izvorni kod stranice na kojoj želite da se prikažu.

  • Pored toga , moguće je izvući nekoliko elemenata sa iste izvorne stranice.
  • Nije moguće klonirati web stranice pomoću ovog alata, jer to nije njegova svrha.
  • Iako ova aplikacija ne podržava WordPress, postoji poseban alat za WordPress.
  • Možete koristiti CSS za stiskanje izvučenog HTML-a
  • Možete koristiti JavaScript / jQuery za izmjenu ekstrahiranog HTML-a.
  • Možete dobiti samo najnoviji HTML ekstrahovan osvežavanjem vaše web stranice. Uz pomoć primera fudbala ponovo, ako je poslednji rezultat koji ste videli bio 0 - 0, a promjena na 1 - 0, nećete ga videti na vašoj web stranici dok ne osvežite.
  • Izvršeni HTML će se pojaviti na vašoj web stranici u HTML formatu bez bilo kakvog CSS-a.

U zaključku se preporučuje da se ovaj alat legitimno koristi. Uvek tražite dozvolu od vlasnika bilo koje veb stranice pre nego što preuzmete HTML sadržaj na njemu. Potpuno ste sami u vezi sa korišćenjem ovog alata.

December 6, 2017