Back to Question Center
0

Da li mi možete pokazati kako uspjeti na Amazonu koristeći podatke za pretraživanje mojih konkurenata?

1 answers:

Da, to je pravo pitanje. Mislim da kada se iskoristi ispravno, Amazon pretraživački podaci njihovih najbližih nišana ili kategorija rivala mogu postati vaša direktna šema vrhunskog komercijalnog uspjeha tamo. I ja lično verujem da je ključ vaših najuspešnijih rezultata u trgovini uvek najčešće u mudriji izboru najpopularnijih ključnih ključnih reči koje koriste živi kupci, u kombinaciji sa pametnom i fleksibilnom strategijom cena. Stvar je u tome što ceo zadatak lako može postati samo komad kolača - sve što vam je potrebno je da dobijete pravu alatku za vođenje odgovarajućeg istraživačkog istraživanja i na kraju postanete divan uspeh na Amazon-u samo koristeći podatke za pretragu vaših konkurenata - fake singapore passport. Dakle, s obzirom na to da je najizazovnija stvar naći savršeno odgovarajuće rešenje među onim zaista ogromnim brojem različitih ponuda koje su dostupne na Internetu. Zato ću vam pokazati najbolje i najjednostavnije softverske alate kako bi se olakšale stvari - kako za istraživanje konkurentnih ključnih riječi, tako i za najbolji način pretraživanja mogućnosti za kickstart, kao i za automatizovane rješenja za određivanje cijena koje su potrebne za vođstvo u vašoj niši ili kategorija proizvoda.

Pomerite se na pravi put od samog početka

Dozvolite mi da počnem sa istraživačkim prilikama na Amazonu sa podacima o trenutno najtraženijim proizvodima, najpopularnijim kategorijama i najtoplije ponude dostupne na tržištu. Evo kako JungleScout alat uđe u igru! Ovaj softver je poznat kao najbolja opcija za istraživanje podacima potrebnim za pretraživanje atraktivnih prodavačkih mogućnosti na Amazonu, pronalazak najboljeg obećavajućeg proizvoda koji bi mogao biti uključen u vaše trenutne liste proizvoda. Štaviše - lako možete pretvoriti taj zaista zadivljujući zadatak da pratite ključne pokazatelje vaših uspešnijih protivnika u glatkoj i jednostavnoj proceduri koja se pokreće skoro samim upravljanjem.

Držite najbolje prakse za optimizaciju i ključne riječi za ključne riječi

Obim je još jedan pametan alat za vas da dobijete veliku sliku Amazon pretrage, funkcionalnih podataka o najpopularnijim popularnim ključnim riječima koje se trenutno preporučuju za vaše listinge, kao i najverovatnije najdragoceniji uvid u vezi relevantnih ključnih reči i fraza za pretraživanje dugih repa za koje su vaši protivnici već rangirani. Šta više - Našao sam Scope još moćniju kada je u pitanju optimizacija PPC kampanje za maksimalnu efikasnost. Na kraju krajeva, ova alatka mi je puno pomogla u upravljanju rizikom, zahvaljujući prilično pouzdanim i preciznim procjenama podataka za moje profitne marže, mesečne prihode, brzinu prodaje, post-FBA neto dohodak itd.

Koristite od veoma konkurentne automatizovane cene i strategije reprogramiranja

Zadnja stavka koju želim da vam pokažem danas je Keepa. To je jednostavna alatka za praćenje cena Amazon. Čist i jasan interfejs je gotovo samobjašnjiv. Međutim, dozvolite mi da navedem glavne karakteristike obećane softverom Keepa - barem radi potpunosti. Među ostalim, ovaj tragač cena vam može pomoći pri interaktivnim grafikonima istorije prikazanim u dobro kategoriziranom priručnom načinu, upozorenja u realnom vremenu o promjenama cijena / rastu i dostupnosti cijena, jednostavan pogled dostupan direktno uz pomoć proširenja pretraživača, kao i brzo pregledati funkciju, da biste videli najnovije ponude na Amazonu i upoređivali cijene skoro za kratko vrijeme.

December 6, 2017