Back to Question Center
0

Da li možete da mi pomognete da dominiram amazonskom pretragom sa najboljim uvidom prodavca i selekcijom ključnih reči?

1 answers:

Na žalost, nema definitivnog vodiča za pobedu, niti bilo kakvih konačnih planova akcije da biste imali dugoročni uspeh sa vašim proizvodima koji su prikazani u Amazon pretraživačima kao što nudi top prodavac. Stvar je u tome što postoji previše različitih komponenti uspeha e-trgovine tamo, na primjer, kao što su listing i optimizacija cijena, upravljanje otpremom i povratnim informacijama. Da ne pominjem izvor, oglašavanje, poreze, kao i ostatak drugih obično suviše radno intenzivnih ili možda stvarno potrebnih stvari.

Gde pronaći pravi izbor?

Dakle, hajde da se suočimo sa tim - ne možete to sami upravljati sami. U stvari, sve je u vezi sa proizvodom koji postiže visoke pozicije u Amazon pretraživačima koji svaki prodavac ima za glavni cilj tamo - names and designs. Ali kako dobiti konkurentsku prednost i da preuzmete prednost nad onim gomilom online tržišta? Srećom, postoji mnogo korisnih alatki i online platformi dostupnih bilo na otvorenom pristupu, ili preko instant plaćenih računa i dugoročnih pretplata. Bez obzira na to, postoje brojne opcije koje se odnose na to. I zadatak je da odabere najbolje rješenje za rješenje u definitivno izazovnom. Evo tačno kada ću vam pokazati neke od mojih najistaknutijih i uvek pouzdanih pomagača koje sam koristio za svoju priču o uspehu u Amazon pretragu kao top prodavač koji se stalno pokreće korak ispred mojih najbližih konkurenata konkurencije. Dakle, u nastavku ću vam pokazati nekoliko dobrih alata i korisnih saveta kako biste stvari olakšali, bar kada je u pitanju prodaja na Amazon kao profesionalac.

Ključne riječi mogu biti jaka konkurentna prednost

Svaki potencijalno pobednički maloprodajni projekat na Amazonu započinje sa dobro optimiziranim proizvodom. Zapravo, to je prva i verovatno najvažnija stvar koju treba uraditi ako želite da se popnete na vrh Amazon pretrage kao vodećeg prodavca u vašoj niši ili kategoriji proizvoda. I svaka optimizacija listinga (slično originalnom konceptu SEO) počinje sa kvalitetnim sadržajem i precizno ciljanim istraživanjem ključnih riječi. U idealnom slučaju, istovremeno bi trebalo da budete podržani sa vrednim konkurentskim uvidom. Dakle, pre bilo čega drugog, preporučujem da probate taj dobar stari alat za planiranje ključnih reči od strane Google-a. Ovaj alat će vam pomoći da na početku dobijete široko razumevanje o tome koje ključne reči i fraze-zadnja fraza trebate uzeti za naslov i opis proizvoda.

Rush Into Amazon Pretraga i postati Top prodavac

I ovde smo konačno došli do tačke. Mislim, kada dobijete veliku sliku vaših ključnih ključnih reči sa razumnim potencijalom za pobedu, vreme je da proverite neke ultimativne nalaze ključnih reči vaših najboljih uspešnih protivnika - i koristite ovaj konkurentni uvid u svoju korist. Da biste otkrili najbolje mogućnosti za ključne reči, preporučujem da izaberete jedan od ova dva stvarno ubijajućih alata - razmislite o tome da li ste dobili pomoću MerchantKeywords-a ili KeywordInspector -da sam ih oboje izuzetno pomogao za optimizaciju liste koja generiše stvarne prodaje. I dozvolite mi još jednom da kažem - to je samo stvar po vašem izboru. Uglavnom zato što sa svojim ogromnim međunarodnim bazama podataka ovi alati mogu vam pružiti brzo odabir trenutnih popularnih ključnih riječi i fraza za pretraživanje koje koriste živi kupci koji kupuju proizvode na Amazon. Istovremeno, MerchantKeywords i KeywordInspector mogu vam omogućiti dalekosežni uvid u ključne riječi i praktične prijedloge - snimljene i izvlačene direktno od najbližih protivnika na tržištu. To je to! Učinite veštačku inteligenciju da uradite sve te teške podizanje - i završili ste.

December 6, 2017