Back to Question Center
0

Šta mogu učiniti sa mojim proizvodima na Amazon.com za napredovanje u rangiranju?

1 answers:

Kada je u pitanju preuzimanje nepobjedivog novčana prednost na Amazon.com i rangiranju olova sa dugotrajnim napretkom, tajna formula uspjeha je obuhvaćena pretraživanjem proizvoda uživo korisnicima. Mislim da je to da ostanem ispred igre Amazon.com sa rangiranjem koji će se videti na vrhu tržišne lestvice - sve što vam je potrebno je u potpunosti optimizirati svoje liste proizvoda. Ali trik je u tome što imate sve što treba da uradite, trebalo bi da znate šta tačno i gde se konkretno radi svaki put kada isporučujete bilo kakvu izmenu liste. Evo kako to možete učiniti - koristite sledeći kratki vodič da biste dobili pravi fokus od samog početka, bez gubitka čak ni minuta vašeg dragog vremena ili najmanjih rezervnih napora - mobile phones prices in lebanon.

Optimizacija oglasa na Amazonu

Ako ste već dobro igrali sa Search Engine Optimization (SEO), morate ga imati samoumljivo - kao vrhunski kvalifikovani SEO-i kažu da je sadržaj uvijek kralj. Mislim da je verovatno bilo koji tekstualni sadržaj koji ste našli na Vebu upravo ono što obično čini uspešnu optimizaciju za potrebnu bolju online vidljivost. I svaki ispravno optimizovani sadašnji sadržaj proizilazi iz mudre upotrebe i prave postavke glavnih ciljnih ključnih riječi. Dakle, ako želite da vidite svoje dobro optimizovane liste na Amazon.com , a vaše rangirane dobitke rođene s srebrenom kašikom - rukovanje detaljnim istraživanjem ključnih riječi trebalo bi da bude vaš korak broj jedan tamo.

Istraživanje ključnih reči

Dakle, usredsređeno je na to - imati dobro formiranu selekciju ključnih reči izuzetno je važno kako bi vaše liste proizvoda stvorile Amazon.com vrhu pretrage uživo kupca. Zbog toga za izvođenje istraživanja ključnih reči zaista koristite bez provodenja previše vremena, preporučujem da koristite jedan od sljedećih alata za pretragu: Google Planner za ključne riječi (lijep početak sa dobrim starim klasicima koji dolaze besplatno i s prilično lijepim izgledima za vaš sljedeći Pay-Per -Kliknite na kampanju), kao i na Merchant Words, AMZ Tracker, Scope i KeywordTool.io (samo izaberite prvi koji vam najviše odgovara, jer je svaka alatka pouzdana i upotrebljena ).

Bilo koja razlika?

Zašto biste započeli posebno pomoću Alatke za planiranje ključnih reči od strane svetskog pretraživača i tek onda nastaviti sa uzimanjem još jednog, konkretnije prilagođenog pomoćnika ključnih reči? Jednostavno zato što kada je reč o Amazon.com i njegov algoritam rangiranja, postoje dve ključne ključne reči i skrivene ključne reči

 • Primarne ključne reči - treba da se prikazuju direktno na jednostavan način, na primer u nazivima proizvoda, opisima, tačkama o proizvodu itd.
 • Skrivene ključne reči - nema primedbe da ovo kategorija ključnih reči živi u pozadini amazonskog tržišta.Kada su nevidljivi kako pravim kupcima, tako i pretraživačima, skrivene ključne reči i dalje rade svoju riječ i pomažu u ocjenama vaših proizvoda na listi proizvoda. Najčešće, to uključuje tipične sinonime, različite primjere stoga i zato je ova kategorija ključnih reči verovatno uključena, na primjer, u zvanične naslove.

Listing Anatomy na Amazon.com do D rive Vaš ranking

Kada je vaš glavni bazen odabranih ključnih riječi spreman, vrijeme je imati sve na mjestu sa vašom stranom detaljima proizvoda. I primarna struktura liste proizvoda proizvoda koju ćemo optimizirati uvek se sastoji od istog skupa bitnih elemenata. S obzirom na to da su namijenjeni da budu zasićeni glavnim ciljnim ključnim riječima - prije svega - ovdje je ono što je potrebno vašoj preciznoj pažnji tamo.

 • Naziv oglasa koji obuhvata glavni predmet ugovora o prodaji.
 • Torbe koje pružaju čist i jasan opis proizvoda i koriste preporuke.
 • Opis proizvoda koji zapravo podrazumeva detaljniju verziju Bullet Poena.
 • Glavne slike podržavaju svaki proizvod kako bi pružile korisnu vizuelnu naraciju za žive kupce.

Savjeti za optimizaciju za Amazon.com Promocija rangiranja

Naziv

naslov vaše liste proizvoda je verovatno najvažnije mesto tamo gde treba biti ugrađeno što je moguće više primarnih ključnih riječi. Međutim, obratite pažnju na to da nikada ne smijete imati listu proizvoda upakovanih sa ključnim riječima. Dakle, kako biste bili sigurni da vaša naslova proizvoda ima smisla, napravite dvostruku proveru da li je sve urađeno na osnovu sledećih kriterijuma:

 • Postavite glavne ključne reči bliže početku u opadajućem redosledu važnosti.
 • Naziv proizvoda može imati dužinu od 200 karaktera..Dakle, na vama je samo odlučiti koliko će biti dugo.
 • Svako prvo slovo svake naslovne riječi treba uvijek biti kapitalizovano.
 • Brojevi treba biti upisati brojevima (npr. 100 će biti u redu, a stotinu - uopšte ne).
 • Dok standardni podaci o merama isporuke obično dolaze po defaultu, veličina proizvoda nikada ne bi trebala (naravno, osim ako to nije stvarno relevantna i neophodna karakteristika).
 • Skoro istu stvar je u određivanju boje - nema potrebe da ga navedete za sve proizvode, samo za one predmete.

Bullet Poeni

Možda ste već upoznati sa tim, ali ću i dalje staviti kratku listu preporuka - radi potpunosti. Dakle, kada jednom kliknete na bilo koju listu proizvoda na toj gomilani tržnici - i direktno se nalazite na odeljku za web stranicu sa strelicama. Na osnovu Amazon.com smernica za rangiranje, obraćajte pažnju na sledeće preporuke prilikom izbora koji će vam metki najbolje odgovarati:

 • Spisak strelnih tačaka treba da bude izgrađen uz pomoć praktični podaci i ništa drugo.
 • Ostala opisna informacija MORA biti samo od osnovne važnosti isključivo.
 • Navedite glavne karakteristike proizvoda i koristi na kratak, čist i koncizan način.

Opis proizvoda i slike

Skoro sve o opisu proizvoda i optimizaciji slike je samoobjašnjivo. Zato ću vam pokazati samo kratak pregled najodloženijih nalaza i MUST imati tačke naglašavanja:

 • Opis proizvoda - bogat ključnim rečima, namenjen je biti jedinstveni. Odgovarajući na glavne tačke bolova kupaca, idealni opis proizvoda treba da obuhvati sve podatke koji su iscrpno i u potpunosti navedeni.
 • Slike proizvoda - jedino ograničenje je što Amazon dozvoljava svaku listu proizvoda da budu ugrađeni sa ne više od devet dodatnih fotografija. Verovatno to nije prigodan, ali ja i dalje preporučujem da uzmem u obzir naročito pakovanje, način života, kao i proizvode za svakodnevnu upotrebu - i završili ste.
December 6, 2017