Back to Question Center
0

Semalt: Najkorisniji sajt za skraćivanje alata za ekstrahovanje onlajn podataka

1 answers:

izvadite informacije sa postojećih web stranica. Oni su korisni za sve koji pokušavaju prikupiti potrebne podatke iz World Wide Weba. Ovi softver traži nove podatke automatski ili ručno, preuzima nove ili postojeće podatke i čuva ih za pristup - costo trampolino elastico. Na primjer, neki web skraping programi imaju za cilj prikupljanje informacija o proizvodima sa eBaya i Amazon-a. Pomažu nam da budemo u korak sa onim što se dešava na tržištu.

Najbolji alat za skrivanje stranica:

Pogledajmo listu najboljih alata za skraćenje na internetu:

Dexi.io: ​​

Dexi.io podržava prikupljanje podataka sa velikog broja sajtova i ne zahteva preuzimanje. To znači da jednostavno morate otvoriti svoju zvaničnu web stranicu i početi sa vađenjem podataka. Ovaj alat dolazi sa uređajem baziranim na pretraživaču, a podaci mogu biti sačuvani na Google Drive-u i Box.net-u.

Scrapinghub:

Scrapinghub je snažan program za ekstrakciju podataka zasnovan na oblaku koji pomaže programerima i programerima da prikupe vredne podatke. Ovaj program koristi mali rotacioni proxy koji se zove Crawlera, što pomaže da popiše veliki broj sajtova zaštićenih od botova..

ParseHub:

ParseHub je razvijen za popunjavanje jednog i više lokacija sa ili bez podrške AJAX, JavaScript, kolačića, preusmeravanja i sesije. Ovaj alat je dostupan i u obliku web aplikacije i kao besplatna desktop aplikacija za Mac OS X, Windows i Linux.

VisualScraper:

VisualScraper je namenjen za skraćivanje podataka u obliku teksta i slika; ovaj program se može koristiti za prikupljanje informacija sa osnovnih i naprednih web stranica. Možete jednostavno sakupljati, upravljati i organizovati svoje web podatke pomoću korisničkog interfejsa.

Spinn3r:

Spinn3r pomaže indeksu sličan onom u Google-u i čuva vaše izvučene podatke u JSON datotekama. Ovaj web skener će redovno skenirati svoje web stranice i naći ažuriranja iz različitih izvora kako biste dobili publikacije u realnom vremenu za vas.

80 nogu:

80 nogu je korisna, moćna i fleksibilna web gajba i ekstraktor podataka. Ovaj program možete da konfigurišete prema vašim zahtevima, jer odmah preuzima ogromnu količinu podataka.

Strugač:

Strugač je poznat Chrome dodatak sa puno funkcija. Štaviše, dobro je za izvoz podataka na Google disk i korisno je za programera i programera. Ovaj besplatni alat će automatski generirati manje XPath-ove za vaše URL-ove.

OutWit Hub:

OutWit Hub je odličan Extec Firefox sa puno karakteristika ekstrakcije podataka. Pomaže u pojednostavljivanju našeg pretraživanja putem interneta i može automatski pretraživati ​​web stranice, čuvajući veliku količinu podataka svakog sata.

Import.io:

Import.io nudi formiranje specifičnih skupova podataka uvozom informacija sa određenih web stranica i izvozom u CSV datoteke. Ovaj program koristi najsavremeniju tehnologiju i dnevno donosi milione podataka.

December 6, 2017