Back to Question Center
0

Web alati za skraćenje koji će vam uštedjeti vrijeme na ekstrakciji podataka - Semalt Savjeti

1 answers:

Bez obzira da li razvijate sopstvenu proizvodnu stranicu, prenošenje podataka u vašu aplikaciju ili samo želite izvući podatke za istraživanje, neki poznati alati za web skraping mogu uštedeti puno vremena i mogu nas održati normalnim. Zbog toga smo razgovarali o četiri najsnažnija i najkorisnija alata za web skraping koji će sigurno štedeti vaše vreme i energiju.

1. Uipath:

Uipath je specijalizovan za razvoj različitih softvera za automatizaciju, kao što su skriniranje ekrana i web alatke za web i desktop - reinigungsunternehmen dietlikon. Uipath web scraper je idealno i savršeno rešenje za neprogramere i ne-kodere. Ona može lako prevazići zajedničke izazove za izvlačenje weba podataka, kao što su navigacije stranica, kopanje blica i skraćivanje PDF datoteka. Samo treba da otvorite čarobnjak za čišćenje podataka i istaknete informacije koje želite da izvadite. Neka ovaj alat izvrši svoju funkciju unutar određenog vremena, a izlaz će sigurno biti izvanredan. Uskoro ćete dobiti odgovarajuće CSV i Excel dokumente. Pomoću ovog programa moći ćete automatizovati popunjavanje i navigaciju. Dozvolite mi da vam kažem da njegova besplatna verzija ima ograničene funkcije, ali premijum verzija je malo skupa i neće odgovarati privatnim vlasnicima blogova ili webmastera.

2. Import.io:

Uvoz..Io nam nudi besplatnu aplikaciju za desktop i pomaže prikupljanju podataka sa velikog broja web stranica. Ova usluga tretira sve web stranice kao potencijalne izvore podataka i generira API za svoje korisnike. U slučaju da je stranica koju ste podneli prethodno obrađena, odmah ćete dobiti API. U suprotnom, Import.io nas može voditi kroz proceduru stvaranja skraćivanja matrice uz pomoć konektora i ekstraktora u roku od 20 sati. Ova usluga je neverovatna i jednostavna za upotrebu, a uopšte vam nisu potrebne tehničke vještine. Međutim, Import.io ne može da se kreće sa jedne web stranice na drugu sa jednim klikom. Ponekad će vam trebati dva dana da podnesete svoje izvještaje.

3. Kimono:

Kimono je poznat i jedan od najboljih alata za oštrenje weba koji štedi vaše vreme na ekstrakciji podataka. Ovaj program je poznat među programerima i programerima koji žele da osnažuju svoje proizvode bez ikakvih kodova. Sačuvaće vaše vreme jer možete pružiti pozitivne i negativne primere obuke ovog alata. Štaviše, API je kreiran za web stranice vaše želje i podaci se mogu označiti u bilo kom obliku. Kimono radi prilično brzo i odličan je za dobijanje podataka o berzama i novinama. Nažalost, nijedna navigacija nije dostupna, a mi ćemo morati provesti neko vrijeme da obučemo ovaj alat pre nego što izvuče tačne podatke za vas.

4. Screen Scraper:

Screen Scraper je još jedna snažna web skraperica koja se bavi mnogim teškim i komplikovanim zadacima, kao što su navigacija, evaluacija i precizna ekstrakcija podataka. Ovaj program zahtijeva nekoliko programskih vještina i može se odmah pokrenuti. Štaviše, možete dodati proksi i kreirati izvučene obrasce podataka u roku od nekoliko minuta. Ovaj alat radi sa JavaScriptom i HTML-om. Takođe možete probati sa Citrix platformom i drugim sličnim platformama. Jedini razlog je to što je ovo skup program i možda ćete morati dobiti osnovne ili napredne veštine kodiranja za korišćenje programa.

December 7, 2017