Back to Question Center
0

Free Image Scraper - Semalt Savjet

1 answers:

Možda ste već naišli na nekoliko online alata za skraćivanje slika na web, ali jedan od najlakših alatki za korištenje za ovu svrhu je Saveallimages. Najvažniji razlog zašto bi trebalo da koristite ovaj alat je to što ne zahteva nikakve programske veštine. Pored toga, potpuno je besplatna!

Način na koji funkcioniše:

Ne morate kliknuti na slike jedna za drugim zato što je to konvencionalno i trošenje vremena. Potrebno je samo da unesete URL adresu ili link na veb lokaciju na koju ste namjeravali da izvadite u predloženom predlošku. Zatim kliknite na bilo koji od dugmadi ponuđenih ispod - servidor correo google gratis. Alat čuva sve potrebne slike u zip datotekama.

Ispod su četiri dugmeta i za različite modove štednje. Potrebno je samo kliknuti na najpovoljnije opcije za vas. Tasteri su za slučajne, pune, paginacijske i agresivne režime štednje.

  • Povremeni: Ovaj režim čuva sve glavne slike na trenutnoj stranici.
  • Puni: Ovaj režim je namenjen za snimanje slika sa sličica na trenutnoj stranici.
  • Pagination: Ovaj režim je za snimanje slika na web stranici koja ima paginaciju. Međutim, trebalo bi da shvatite da je ovaj režim potrebno relativno duže.
  • Agresivno: Ovaj režim čuva što više slika na trenutnoj stranici i povezanim stranicama.

Da biste koristili ovaj besplatni alat, potrebno je da se registrujete na saveallimages.com..Postoje dve vrste članstva. Možete postati besplatan član ili premium član. Zapravo, preporučljivo je postati slobodan član koji će pokušati alat pre nadogradnje svog članstva.

Kao slobodni član, možete pohraniti samo 25 slika po zahtevu. Pored toga, slike će biti sačuvane sa ograničenim funkcijama. Drugo, slike će biti sačuvane sa vodenim žigovima i oglasima.

S druge strane, kao premium član, možete pohraniti do 1500 slika po zahtevu. Slike neće imati funkcije vodenog žiga i bez reklama. Pored toga, samo premium članci mogu koristiti i paginaciju i agresivne režime štednje. Možete postati premium član samo za 3 dolara mesečno.

Alat radi dobro na različitim pregledačima. Podržava Opera, Safari, Internet Explorer, Edge, Firefox i Google Chrome. Osim toga, radi na Android, Windows i IOS. Možete ga dobiti na Google Play-u.

Štedi slike sa minimalnom širinom od 150 piksela i minimalnom visinom od 150 piksela. Kao i sve aplikacije, redovno se ažurira sa više funkcija.

Ukratko, karakteristike koje čine "Sačuvaj sve slike" bolju primjenu od većine web skraćenica su:

• Veoma je lako razumjeti i koristiti;

• Pošto snima sve slike na web stranici odjednom, štedi mnogo vremena;

• Čak i oni koji nisu programeri mogu ga koristiti jer ne zahtijevaju nikakvo znanje o programiranju;

• Ne morate da preuzimate i instalirate bilo koju aplikaciju;

• Podržava sve pregledače i mobilne platforme;

• Najvažnije, potpuno je besplatno, osim ako želite nadograditi svoje članstvo.

December 7, 2017