Back to Question Center
0

Semalt: Koji je najefikasniji način za uklanjanje sadržaja sa web stranice?

1 answers:

Skraćivanje podataka je proces izvlačenja sadržaja sa web stranica korišćenjem posebnih aplikacija. Iako čišćenje podataka zvuči kao tehnički izraz, lako se može izvršiti pomoću praktičnog alata ili aplikacije.

Ovi alati se koriste za izvlačenje podataka koji su vam potrebni sa određenih web stranica što je brže moguće. Vaša mašina će obavljati svoj posao brže i bolje jer se računari mogu prepoznaje u samo nekoliko minuta bez obzira koliko su velike njihove baze podataka.

Da li ste ikada trebali popraviti web stranicu bez gubitka sadržaja? Vaša najbolja opklada je da izvadite sav sadržaj i sačuvate je u određenom direktorijumu. Možda vam je sve što je potrebno aplikacija ili softver koji uzima URL web stranice, briše sav sadržaj i čuva ga u unapred određenom direktorijumu - buy permanent high pr links.

Ovde je lista alatki možete pokušati pronaći onaj koji će odgovarati svim vašim potrebama:

1. HTTrack

Ovo je offline pretraživač alat koji mogu srušiti web stranice. Možete ga konfigurisati na način na koji treba da povučete web stranicu i zadržite njegov sadržaj. Važno je napomenuti da HTTrack ne može sniziti PHP jer je kod na serveru. Međutim, može se nositi sa slikama, HTML-om i JavaScript-om.

2. Koristite "Save As"

Možete koristiti "Sačuvaj kao" opciju za bilo koju stranicu stranice. Sačuvaće stranice sa gotovo svim medijskim sadržajem. Iz pretraživača Firefoxa, idite na alat, a zatim izaberite Info o stranici i kliknite na Media..Naći će se popis svih medija koje možete preuzeti. Morate ga provjeriti i odabrati one koje želite izvući.

3. GNU Wget

Možete koristiti GNU Wget da biste uhvatili čitavu veb lokaciju u trepću oka. Međutim, ovaj alat ima manji nedostatak. Ne može da analizira CSS datoteke. Pored toga, može se nositi sa bilo kojim drugim fajlom. Prenosi datoteke preko FTP, HTTP i HTTPS.

4. Jednostavan HTML DOM razdjelnik

HTML DOM Parser je još jedna efikasna alatka za oštrenje koja vam može pomoći da izvadite sve sadržaje sa vaše web stranice. Ima neke bliske alternative treće strane poput FluentDom, QueryPath, Zend_Dom i phpQuery, koje koriste DOM umesto String Parsing.

5. Scrapy

Ovaj okvir se može koristiti za brisanje svih sadržaja vaše web stranice. Obratite pažnju na to da očvršćavanje sadržaja nije njena jedina funkcija, jer se može koristiti za automatsko testiranje, praćenje, rukovanje podacima i pretraživanje po webu.

6. Koristite komandu koja je ponuđena ispod da biste izvukli sadržaj vašeg veb sajta pre nego što ga izvučete:

file_put_contents ('/ some / directory / scrape_content.html' file_get_contents ('https://google.com'));

Zaključak

Trebali biste pokušati svaku od gore navedenih opcija, jer svi imaju svoje jake i slabe tačke. Međutim, ako vam je potrebno da izvučete veliki broj web stranica, bolje je da se pozovete na stručnjake za skraćenje weba, jer ovi alati možda neće moći da se bave takvim količinama.

December 7, 2017