Back to Question Center
0

Neka ubedljiva pitanja o skrivanju Weba Semalt Expert

1 answers:

XBMC tim za podršku zabeležio je lojalnost korisnici koriste funkciju organizovanja medija i baza podataka automatski. Da budete iskreni, XBMC nema problema sa programima koje ste koristili da biste držali bazu podataka o medijima i filmovima. Za vaše informacije, mogućnost automatizacije baza podataka o filmovima automatski je XMBC-ova najdominantnija funkcija u marketinškoj industriji.

Za početnike skraćenica za web stranice je automatizirana skripta koja izvlači podatke o vašim medijima i video preferencama sa omiljenih i značajnih sajtova, a kasnije šalje informacije za XBMC. Za lojalne korisnike koji još nisu primetili, XBMC se sastoji od ugrađenog web skenera koji prikuplja informacije o metapodacima i poklopcima filmova koji odgovaraju vašim potrebama - мешок океи.

Redovno, XBMC rafinira i ažurira ugrađene skripere za web stranice kako bi maksimalno pružao lojalne klijente. Ako se pojavi potreba, XBMC je takođe dodao nove funkcije kako bi filmskim entuzijastima prepoznali fan art i brzo pokrivali. Da biste ažurirali svoju ugrađenu verziju skrapera za web lokaciju i svoju bazu podataka, idite na opciju 'Set Content' i složite se s novim uslovima.

Kako izvoziti svoje filmske biblioteke u nfo datoteke

Dobar broj lojalnih korisnika koristi NFO menadžere za organizovanje medijskih preferenci. Da li radite na izgradnji rezervne kopije vaše slike i metapodataka? XBMC u potpunosti podržava ovu opciju.

Da biste svoje omiljene biblioteke izvozili u nfo datoteke, kliknite na" Izvezi video biblioteku "ispod" Postavke videa ". Izvozi više ili pojedinačne podatke, metapodatke i slike. To će vam pomoći da kreirate nfos za svoje biblioteke

Doprinose XBMC-ovim bazama podataka

XBMC se sastoji od online zajednice koja uključuje potencijalne i doprinos lojalnih korisnika XBMC-ova baza podataka radi na podsticanju korisnika da doprinose sinopsisu, slikama i dnevnim emisijama svojih omiljenih filmova.Trenutno, XBMC portal sadrži velike članke o bogatstvu i sinopsis, zahvaljujući lojalnim kupcima. na "Set Content" pod dijalogom sajta.

XBMC se sastoji od korisničkog osoblja za pomoć na mreži koji nudi savjetodavne usluge za blogere i krajnje korisnike. Međutim, možete pomoći u očuvanju XBMC skraćenice web stranica ako imate relevantno znanje o XML-u Ako se suočite sa bilo kojim izazovima prilikom uvoza poklopaca filmova i biblioteka, započnite razgovor s pomoćnim osobljem za pomoć.

Takođe možete pomoći da ispravite problem koristeći tutoriale na XBMC Wiki-u i uredjaju za skraćivanje web stranica. Za iskusne korisnike, korišćenje veb stranice strugača za stvaranje neverovatnih snimaka ekrana je lagan zadatak za preduzimanje. Međutim, iskustvo može biti malo usamljeno za početnike. Dopunite svoju stručnost i vježbe kako biste sačuvali početnike svojim online izloženostima.

Veb scrapers igraju značajnu ulogu u pomaganju blogerima i entuzijastima u filmovima da upoznaju željene biblioteke. Strugeri omogućavaju entuzijastima da se kreću kroz dostupne medijske i filmske biblioteke bez susreta sa izazovima. Nemojte dozvoliti da upravljanje podacima prevlači vaš online projekat. Možete iskoristiti web pretraživače da biste dobili podatke koji će zadovoljiti potrebe i specifikacije vaših kupaca. Možete koristiti i najsnažnije funkcije XBMC-a da organizujete i upravljate bazom podataka o programima.

December 7, 2017