Back to Question Center
0

jsoup: Java HTML Scrapper - Semalt Pregled

1 answers:

jsoup je java repozitorij koji izvršava HTML. Opremljen je efikasnim i efikasnim API-jem koji prikuplja, analizira i upravlja podacima, koristeći potrebne DOM, CSS i jquery-like metode.

Programatori jsoup-a i web dizajneri mogu razviti dokumente iz web izvornih datoteka bez izobličenja strukture izvornih datoteka. Nakon preuzimanja datoteka, korisnici jsoup-a mogu ponovo konfigurirati ili redizajnirati celokupne elemente elemenata ili komponente elementa dodavanjem ili modifikovanjem elemenata ili sadržaja ili oboma - add ons foxmarks.

Alat je izgrađen sa velikom agilnošću da obezbedi fleksibilan i standardan programski interfejs za korisnike u širokom raznolikosti web okruženja i aplikacija. To svojim korisnicima daje potreban pristup promeni, brisanju ili dodavanju komponenti njihovim izvodima.

jsoup može dekodirati i dezintegrisati podatke u manje sastojke radi lakog prevođenja u druge formate. Ulazni podaci se miniraju u obliku algoritamske progresije koja se sastoji od kodiranja instrukcija ugrađenih u stablo sakupljanja ili izvođenja. Izrađen je tako da razume i integriše HTML komponente tako da može da preuzme datoteke sastavnice s takvom fleksibilnošću u zavisnosti od strukture kodiranja. Kako to radi? Popisuje i razgrađuje celu web stranicu za pristup i obrazac za snimanje podataka. Ako je moguće izvođenje podataka, nastaviće se sa:

Kretanje i analiziranje razmatranje stabla sa najvišeg nivoa kroz strukturu konfiguracije do najnižeg nivoa uzimajući u obzir svaku pojedinačnu komponentu podataka. Ovaj pristup se naziva metodom razdvajanja odozgo prema dolje

Skraćivanje podataka sa najnižeg nivoa strukture, analiziranjem svake komponente podataka, preko intermedijarnih kompozicija na vrh parse ili izvodnog stabla.

jsoup je efektivno rešenje koje prolazi kroz mnoštvo složenih operacija u okviru podeljenih sekundi zbog svog najsavremenijeg dizajna.Proces obično sadrži tri suštinske tri faze od:

1. fragmentacija ekstrakovanih znakova i podataka u manje jednostavne pakete i analizu ovih bitova karaktera i podataka za kreiranje.

2. Interpretacija koja bi mogla biti pročitana i sastavljena od strane jezika mašine koja je sposobna staviti elemente podataka po redosledu preferencije i može se koristiti proizvodi

3. Elektronski izrazi koji formiraju informacije koje su neophodne konfiguracije, vrijednosti i relevantnosti za korisnika.

jsoup je kompatibilan sa i sposoban da izvrši ogromnu strukturu HTML skripti, jezičkog interfejsa, programa i stil dokumenta uključujući WhatWG HTML5 zahteve. Oni su podjednako sposobni da reše HTML strukture na isti model Object Documenta kao web softverske aplikacije koje se koriste za ekstrakciju, navigaciju i prezentaciju podataka i izvora informacija na World Wide Webu.

jsoup ima mogućnost da:

  • skrati i razbijeni HTML iz URL-a, datoteke ili stringa
  • poboljšati HTML elemente, atribute i tekst
  • izbrišite sadržaj koji je podnet od strane korisnika na sigurnom listu bijelog spiska, kako bi se spriječili XSS napadi
  • ( 45) isporučuje uredan HTML

Softver je napravljen da razreši sve vrste HTML-a bez obzira na konfiguraciju: od čistoće i validacije, do nevažeće tag-supe: jsoup će stvoriti željenu strukturu razdvajanja.

December 7, 2017