Back to Question Center
0

Semalt Review: 15 najpoznatijih alata za skraćenje web ekrana

1 answers:

Veb rudarstvo ili alati za rukovanje sadržajem su dizajnirani da identifikuju i otkriju šare velikih skupova podataka. Oni ne samo da pomažu u skraćenjem velikom broju web stranica već i da nam pruže tačne i autentične podatke. Imajući odgovarajuće alate za rudarenje web sadržaja pomaže vam da poboljšate rangiranje pretraživača na vašem sajtu.

Ovdje je sveobuhvatna lista od 30 najboljih alata za rudarenje web sadržaja.

1.AMI Enterprise Intelligence

AMI Enterprise Intelligence je moćan softver koji pretražuje, skladišti, analizira i prikuplja podatke sa različitih veb lokacija - free wild orchid slot game.

2.Bixolabs

Bixolabs je već duže vreme. To je fleksibilna i fantastična platforma za rudarenje web sadržaja koja je izgrađena na Amazonovom oblaku (EC2) i ima puno opcija za dobijanje koristi.

3. Crawlera

Crawlera je poznati IP rotator i web ekstraktor koji ne samo izvlači korisne podatke za vas, već i omogućava botsu da poprave složene web stranice ispravno.

4.Darcy Ripper

Darcy Ripper je moćna web platforma za pretraživanje weba i sadržaja zasnovana na Javascript-u sa velikim kapacitetima. Brzo vrši svoje funkcije i najpoznat je po svom GUI sistemu koji pomaže u lako preuzimanje web sadržaja.

5.Extractive

Ekstrakt može pretvoriti nestruktuirane podatke u strukturne i semantičke informacije u roku od nekoliko sekundi.

6.Ficstar

Ficstar je robustan program izvlačenja weba i upravljanja podacima pogodnim za mala i velika preduzeća.

7.FMiner

FMiner je vizuelni web scraping alat koji nam dozvoljava da izvadimo i tekst i slike.

8. Helium strugač

Helijumski strugač je jedan od najmoćnijih programa za rukovanje web sadržajem, postavljen je tako da se izvlače podaci iz

9.Import.io

Import.io je jednostavan

10.iWebScraping

iWebScraping je korisna mrežna skrapera i data mining servisa

11.Metafy Anthracite Web Mining softver

Ovaj softver za web mining vizuelno konstruiše pajke i oštrice vaše web stranice w bez potrebe za kodovima. Zahteva MacOS X 10.4 ili bilo koju drugu naprednu verziju kako bi ispravno uradila stvari.

12.PDF Online Data Extraction Software

Podaci iz PDF datoteka se mogu izvući pomoću ovog snažnog programa i dolaze u besplatnoj verziji.

13.Scrapy Cloud

Scrapy Cloud svakog meseca puzi milijarde web stranica i nudi besplatan plan.

14.Screen strugač

Screen Scraper vam omogućava da oštetite nestruktuirane i strukturirane podatke i formate. Sačuva vaše podatke za trenutni download.

15.TheWebMiner

TheWebMiner je prilagođena usluga za skraćenje weba koja vam pomaže da izvučete ili uklonite sadržaj različitih vesti i privatnih blogova.

December 7, 2017