Back to Question Center
0

Semalt: Kako da koristite Python da biste izvadili veb lokaciju?

1 answers:

Podaci igraju ključnu ulogu u istragama, zar ne? To može dovesti do novog načina posmatranja stvari i razvijanja drugih uvida. Najsretnija stvar je što podaci koje tražite nisu obično dostupni. Možete ga naći na Internetu, ali možda nije u formatu koji se može preuzeti. U tom slučaju možete koristiti tehniku ​​skraćenja weba za programiranje i prikupljanje podataka koji su vam potrebni - airgrid m5 instrukcja.

Postoji nekoliko pristupa i programskih jezika koji mogu biti od pomoći kroz ovaj proces. Ovaj članak će vas voditi kako da koristite python jezik za odlaganje stranice. Dobićete dosta uvida u rad web stranica. Takođe ćete razumjeti kako programeri strukturiraju podatke na bilo kojoj web lokaciji.

Najbolja polazna tačka je da preuzmete i instalirate Anaconda Python Distribution na računarskoj mašini. Takođe možete preuzeti neke tutorijale na osnovu ovog programskog jezika. Najbolje mjesto za pokretanje može biti Kodekademija, posebno ako nemate pojma u ovoj oblasti.

Ovaj vodič će iskoristiti Polk Strana trenutnu listu mjesta za zatvorenike. Vodićemo vas kako da koristite Python skriptu da biste izvadili listu zatvorenika i dobili neke podatke kao što su grad stanovanja i trka za svakog zatvorenika. Celokupan scenario kojim ćemo vas voditi je skladišten i otvoren u GitHub-u..Ovo je jedna od popularnih online platformi koje omogućavaju dijeljenje računarskih kodova. Kodovi imaju dugačak spisak komentara koji vam mogu pomoći.

Prilikom čišćenja bilo koje lokacije, prvi alat za traženje je veb pregledač. Većina pretraživača će dati korisnicima alatke za pregled HTML-a koji pomažu u podizanju poklopca motora i razumevanju strukture stranice. Način pristupa svakom alatu varira od jednog pretraživača do drugog. Međutim, glavna tema je 'izvor stranica pogleda, i možete ga dobiti tako što ćete desnim tasterom miša kliknuti na stranicu.

Dok gledate HTML izvor stranice, preporučljivo je uredno navesti detalje veza na zatvorenika u redovima tablica. Sledeći korak je da napišete skriptu koju ćemo koristiti da izvučemo ove informacije. Dva Python paketa koja ćemo koristiti u procesu podizanja težine su Beautiful Soup and Requests. Obavezno ih instalirajte pre nego što pokrenete kod.

Veb skraping skripta će uraditi tri stvari. To uključuje učitavanje stranica sa listama i izvlačenje linkova na stranice sa detaljima, učitavanje svake detaljne stranice i ekstrakciju podataka i štampanje izvučenih podataka u zavisnosti od toga kako je filtriran kao grad prebivališta i trka. Jednom kada shvatite ovo, sledeći korak je započeti proces kodiranja koristeći Beautiful Soup and Requests.

Prvo logično učitajte stranicu sa listom zatvorenika pomoću URL-ova request.get, a zatim koristite prelepu čorbu da ga prikupite. Nakon toga, izvadimo vezu na stranice sa detaljima petljejući kroz svaki red. Nakon razgrtanja deteta deteta, sledeći korak je da izvuče pol, starost, trku, vrijeme rezervacije i imena vrijednosti u rečniku. Svaki zatvorenik će dobiti svoj rečnik, a svi rječnici će se dodavati listi zatvorenika. Na kraju, petljajte se nad trkom i gradskim vrednostima pre nego što konačno odštampate listu.

December 7, 2017