Back to Question Center
0

Kako napraviti svoj proizvod jedan od TOP pretraživača na Amazon?

1 answers:

Da li ste se ikada zapitali šta su osnovni tri faktora koja prvenstveno utiču na vaš Amazon? Postoji relevantnost, stopa konverzije i autoritet proizvoda. Ovaj članak je posvećen načinima poboljšanja ovih primarnih činilaca. Razgovaralićemo kako povećati relevantnost stranice proizvoda, kako povećati stopu konverzije vaših Amazon proizvoda i kako poboljšati autoritet brenda.

Način pretraživanja TOP pretraživač na Amazonu

Povećajte relevantnost stranice proizvoda

Amazon brine o iskustvima pretraživača i pokušava da im obezbedi najrelevantnije rezultate pretraživanja upita. To je jedan od ključnih elemenata koji utiču na vaš rang liste na Amazon SERP-u. Zbog toga vam je potrebno posvetiti značajnu pažnju optimizaciji liste, uzimajući u obzir sledeće aspekte:

  • Naslov

Naslov je prva stvar koju Amazon pretraživači mogu pratiti na stranici sa rezultatima pretrage. Verovatno ste vidjeli dugačke i nečitljive naslove na Amazonu sa brojnim detaljima i karakteristikama proizvoda. Verovali ili ne, takvi naslovi su viši na Amazonu nego kratki i precizni naslovi. Ovde bi trebalo više da se bavite načinima na koji će Amazon prihvatiti svoj naslov nego što će vaši potencijalni kupci učiniti. Možete da popunite svoj naslov sa što više pretraga termina koliko možete, i što više, bolje. Time ćete učiniti vašu titulu deskriptivnim i privući i Amazonske gusare i tražioce.

  • Torbice

Ovaj odeljak služi da pruži korisnicima sve moguće informacije o proizvodu. Trebali biste popuniti sve opisne odjeljke kako biste odgovorili na sva moguća pitanja koja potencijalni kupci mogu pitati. Štaviše, razumno je dodati vaše ciljane ključne riječi tamo.

Opis

Opis proizvoda je tzv. Produžetak prethodno pomenute funkcije. takođe dostignu svoje opise proizvoda pomoću relevantnih i ciljanih uslova za pretraživanje.Prirodno optimiziran opis je vaša karta za TOP Amazon rezultat pretrage

  • Marka i proizvođač

Kao po pravilu, korisnici teže kliknuti na rezultate brendiranih pretraživanja češće nego na pojedinačnim predlozima prodavaca. Pored toga, imajte na umu da neki korisnici pretražuju određene brendirane proizvode po broju proizvođača. Da biste izbjegli gubitak potencijalnog kupca, morate dodati ovo broj u naziv proizvoda.

  • Specifikacije

Specifikacije su još jedna značajna sekcija Amazon liste.Ona se razlikuje od funkcija proizvoda.Tu treba uključiti tehničke i fizičke informacije o vašim stvarima , fi, veličina, težina, boja, datum proizvodnje, tehničke specifikacije itd.

  • Kategorije i podkategorije

Rezultati pretraživanja Amazon prikazani su prema kategoriji kategorija. Zbog toga morate dodati svoj proizvod u odgovarajuće kategorije i podkategorije. To će povećati vaše šanse da budu vidljive vašim potencijalnim kupcima i povećati prodaju.

  • Traženi pojam

Amazon nudi onlajn trgovcima sa najmanje pet pojmova za pretragu. Morate imati koristi od svakog od njih, zanimljiv je vaš najrelevantniji i ciljani uslovi pretraživanja. Međutim, morate izbjeći sljedeće greške - ponavljanje riječi, sinonimi ili alternativne pravopisne riječi Source .

December 7, 2017