Back to Question Center
0

Možete li mi pokazati kako ste uspeli da dovedete saobraćaj na vašu Amazon listu?

1 answers:

Ako se još uvek pitate i želite da razumete kako da dovedete saobraćaj na vašu Amazon listu, onda ste verovatno već postavili sebe za uspeh. I hajde da se suočimo odmah - vaš krajnji cilj je rangiranje glavne ciljne ključne reči (ili dugogodišnje ključne fraze) kao vrhunske organske jedinice koja se nudi na prodaju. Ustvari, ne postoji drugi način za vožnju sa vašim Amazon listom, osim ako uspješno prođete kroz prilično dobro formiran proces istraživanja ključnih riječi. Jednostavno rečeno, trebalo bi da pozicionirate svoj proizvodni proizvod i optimizujete ga za prave ključne reči koje često koriste pravi kupci, tako da će vaši biti odgovarajući i stoga će biti i najviše tražnje.


I ima puno alata koji će vam pomoći u tome. Ali ja sam lično pronašao nekoliko najboljih rešenja. U nastavku ću podeliti neko od mojih prethodnih iskustava kako biste sigurno znali kako voziti saobraćaj na vašu Amazon listu - sa sljedećim kratkim i jednostavnim vodičem. Osim toga, nećete morati platiti samo jedan penni iznos, samo zato što sam posvećen onim dobrim starim softverskim alatkama koje je podrazumevao svetski pretraživački gigant. Ozbiljno. Mislim da vam danas pokazujem taj alat za ključne reči, koji je završio nešto prije oko pet godina da izgleda kao da ga danas znamo.

Započnite osnovna istraživanja sa glavnim ciljnim ključnim rečima

Evo kako da vozite saobraćaj na svoj Amazon proizvodni list - preporučujem uzimanje kickstart-a pomoću alatke za planiranje Google ključnih reči. Prvi korak na putu za dovršavanje zadatka je bez doziranja - sve što vam je potrebno je da unesete glavnu ključnu reč u traku za pretragu da biste prikazali listu ključnih reči povezanih sa najviše. Međutim, ne zaboravite da biste trebali pretraživati ​​ideje po ključnim riječima (ne ideje za oglase)!

Evo najvažnijih podataka za vas da ga još preciznije obradite:

  • Ključna riječ Relevantnost - predstavlja glavnu listu najboljih Ključne reči su prvobitno zgrabene iz Google alatke za planiranje ključnih reči. To je to.

  • Prosečan mesečni obim pretrage - naravno, stvarni volumen na Amazonu nije verovatno ista stvar najverovatnije će biti prikazan ovim Google-ovim pomoćnikom. Bez obzira na to, pretpostavljeni relativni broj bi sigurno bio dovoljno dobar da biste osetili kako da dovedete u promet sa Amazon listom tako što ćete dati prioritet pravim ključnim rečima.
  • Predložena ponuda koja se očekuje na takmičenju - slobodno preskočite ovaj odeljak ako ste novi ovdje. Ali, da li ste već koristili veb lokaciju, verovatno ćete znati da ove kolone dizajnirane za kreiranje AdWords kampanja zapravo nemaju nikakve veze sa vašim proizvodima na Amazon. Međutim, s obzirom da niste novinac ovde, ovaj odjeljak može postati definitivno korisni za vas. Mislim da mora postojati sigurno vrijedan podatak, naravno, ako ste spremni voziti posebno plaćeni saobraćaj na svoje stranice Source .
December 7, 2017