Back to Question Center
0

Koji je izbor prodavca za alate za pronalaženje proizvoda Amazon?

1 answers:

Postoji širok spektar različitih alata za pronalaženje proizvoda Amazon, cene, optimizacije i alata za upravljanje inventarima koji se danas mogu naći na Internetu. Neke od njih su dostupne na otvorenom pristupu, ostale se nalaze pod mesečnim ili godišnjim pretplatama ili naknadama za korišćenje u realnom vremenu. Ali stvar je što lavovi udeo ovih alatki za optimizaciju i softver za pronalaženje proizvoda Amazon imaju osnovne verzije pristupa koje se i dalje mogu koristiti besplatno i zadržavaju sve svoje neophodne funkcije. Naravno, da biste imali koristi od slike sa punim mastima, obično ćete morati platiti nešto novca, ali to ne znači da su takvi programeri samo pohlepni. I konačno da se saznamo - ispod ćemo vam pokazati sopstveni izbor za pro prodavca za softver za pronalaženje proizvoda Amazon. Napomena, upravo dijelim neka od mojih prethodnih iskustava ispod - i nema mjesta za reklame. Samo jedna analitička platforma koja je dokazana upotrebom i koja je testirana na teškom putu i iskusila sam na sebi - to je sve.

Moj Pro Choice za nešto veće od Amazon Product Finder softvera

Za vašu pažnju pozdravite Sellics analytics platformu za prodavce pro prodavaca i čak najveće multinacionalne maloprodajne robne marke na Amazon. Toliko sam svidio Sellicsu samo zato što je to rešenje sve u jednom, koji ima sve što je potrebno za pokretanje čisto uspješnog poslovanja sa padobranom na Amazon-u integrisanom u jednu moćnu platformu. Pokušao sam to kao svoj prvi Amazon proizvod za pronalaženje proizvoda, ali izgleda da je pravi arsenal sa širokim rasponom različitih malih onlajn pomoćnika. I definitivno olakšavaju stvari - naime za Amazon rangiranje i optimizaciju listova proizvoda, upravljanje zalihama i pregledom proizvoda, kontrolu cijena i praćenje mojih konkurentskih tržišnih konkurenata, sa najsnažnijim stranicama koje slijede i najslabije tačke za sprečavanje sve troškove.

I evo, kada prestanem da se hvalim sa svojim trendovskim izgledom, na kraju vam pokažem neke od svojih glavnih karakteristika, ukratko:

  • Prodaja i profit - provjerite svoj stvarni učinak ostvarivanja prihoda pomoću povezivanja vašeg centralnog računa prodavca. I vidite stvarni tok svojih prodajnih podataka, troškova, utisaka, kao i stope konverzije - za svaki proizvod i bilo koje vrijeme koje želite.

  • Prihodna tabla - potpuno automatizovano i praktično protok podataka u realnom vremenu, kao što su Amazon takse, PPC i promos troškovi, sletanje proizvoda, itd. Svaki od ovih dragocenih uvida je neprimetno integriran u vašu prodavnicu, da bude uvijek blizu pri ruci.
  • Optimizacija rangiranja i natjecateljski zapis - jednostavno i jednostavno radite na ključnim rečima i optimizaciji proizvoda. Povećajte prodaju, praćenje i merenje svih metrika protiv vaših protivnika vrhunskog tržišta. Testirati različite strategije sa glatkim teškim A / B testovima.
  • Istraživanje proizvoda i kontrola zaliha - znajte tačan vremenski okvir za svaki naredni nalog za snabdevanje kako biste svoj uspjeh na Amazonu mogli kontrolisati i nikada nećete ispasti. I ako ste konačno spremni za proširenje, saznajte koja je trenutno najprofitabilnija i dobiti ekskluzivni pristup bilo kom procijenjenim kriterijumima - sve to samo u nekoliko klikova Source .
December 7, 2017