Back to Question Center
0

Možete li mi reći kako da nabavim povratne linkove za moju novu web stranicu?

1 answers:

Pre nego što vam pokažem kako da nabavite povratne linkove za vašu novu internet stranicu, počnimo sa malim odgojem. Koja je stvarna vrednost kvalitetnog backlink-a za SEO? Mislim da sve dok popularnost linka koristi Google pretraživač za rangiranje sajtova i blogova, kvalitetne povratne linije za SEO postale su dobro trgovana roba. Ali nedavno je glavni pretraživač na svetu prisilio sve linkere da idu u podzemlje. Zašto? Jednostavno zato što sada kupuju veze za poboljšanje rangiranja pretraživanja na vašoj web stranici ili blogu, više nije priznato da je u skladu sa glavnim smernicama za webmastere od strane Google-a.

Na taj način, da vam pokažem neke hladne brojeve koje imam nakon što sam došao do nečega o 250 blogova i online mrežama koje se bave plaćanjem zgrade. Dakle, pre razmišljanja o tome kako da nabavite povratne linkove, preporučujemo vam da razmotrite bar sledeće. Evo kratke liste mojih otkrića:

  • Kvalitetne povratne veze sa najvišim PageRank sa PR1-2 veb sajtova i blogova se obično prodaju za 30 dolara na oko 120 dolara mesečno - 6SE3210-7CA40 SIEMENS. Na taj način ćete najverovatnije dobiti veze sa bočne trake i nogu. Ali stvar je što Google ovako često prepoznaje ovakve vrste linkova kao definitivno manipulativnu šemu za izgradnju veza, pa se ponekad zahteva za ozbiljno rangiranje.
  • Najčešće poslovne industrije i konkurentne tržišne niše koje PBNs (privatne blogove) prodaju linkove su: Putovanje, fitnes, moda, finansije i marketing. Najverovatnije ćete kupiti vraćene linije povratnih linkova u vašem sadržaju. I ne postoji precizna procjena troškova, kao što je cijena, uvek zavisi od metrike izvora linkova.
  • Evo kako sam bio spreman kupiti povratne linkove za moju web lokaciju - samo pogledajte moje ukupne ukupne podatke primljene od svih tih 250 blogova i traženih mrežnih mreža. Skoro 50 njih se složilo da imaju kvalitetne povratne veze za prodaju. 20 insistirali da nemaju plaćene povratne veze i da se uopšte ne bave takvim uslugama. Ostatak je ostao bez stvarnog odgovora.
  • Najzad, skoro polovina od tih 50 veb stranica i blogova koji su potvrdili da su im povratne linije za SEO pristali da se stvarno dogovore sa mnom.

Pa, kao što možete videti - pitanje samog o tome kako dobiti povratne veze zapravo nije u pitanju. Mislim, to je nemoguće da lako možete kupiti povratne linkove za vašu novu web stranicu, naravno s obzirom da prepoznajete sve potencijalne rizike od samog sletanja za to. Dakle, ako i dalje želite kockati, evo kako nabaviti povratne linkove na najsigurniji način. Razmislite o sledećim shemama pre svega:

  • Blogiranje gosta - dobijanje poruka ili članaka sa nekoliko kolega blogera verovatno je najsigurniji način kupovine linkova za novu internet stranicu ili blog.
  • Sponzorirani komentari - kao što je gostovanje blogovima, poravnanje nekih sponzorisanih komentara sa industrijskim ili određenim web stranicama ili vlasnikom blogova (admin) takođe vam može pružiti kvalitetnu vezu za povratak.
  • Recenzija proizvoda - samo-objašnjavajući, kao jedini izazov za vas koji se tamo susrećete, identifikuje odgovarajući izvor treće strane čisto relevantan za vašu nišu ili predmetnu diskusiju.
December 7, 2017
Možete li mi reći kako da nabavim povratne linkove za moju novu web stranicu?
Reply