Back to Question Center
0

Možete li mi reći kako da nabavim povratne linkove za moju novu web stranicu?

1 answers:

Pre nego što vam pokažem kako da nabavite povratne linkove za vašu novu internet stranicu, počnimo sa malim odgojem. Koja je stvarna vrednost kvalitetnog backlink-a za SEO? Mislim da sve dok popularnost linka koristi Google pretraživač za rangiranje sajtova i blogova, kvalitetne povratne linije za SEO postale su dobro trgovana roba. Ali nedavno je glavni pretraživač na svetu prisilio sve linkere da idu u podzemlje. Zašto? Jednostavno zato što sada kupuju veze za poboljšanje rangiranja pretraživanja na vašoj web stranici ili blogu, više nije priznato da je u skladu sa glavnim smernicama za webmastere od strane Google-a.

Na taj način, da vam pokažem neke hladne brojeve koje imam nakon što sam došao do nečega o 250 blogova i online mrežama koje se bave plaćanjem zgrade. Dakle, pre razmišljanja o tome kako da nabavite povratne linkove, preporučujemo vam da razmotrite bar sledeće. Evo kratke liste mojih otkrića:

  • Kvalitetne povratne veze sa najvišim PageRank sa PR1-2 veb sajtova i blogova se obično prodaju za 30 dolara na oko 120 dolara mesečno. Na taj način ćete najverovatnije dobiti veze sa bočne trake i nogu. Ali stvar je što Google ovako često prepoznaje ovakve vrste linkova kao definitivno manipulativnu šemu za izgradnju veza, pa se ponekad zahteva za ozbiljno rangiranje.
  • Najčešće poslovne industrije i konkurentne tržišne niše koje PBNs (privatne blogove) prodaju linkove su: Putovanje, fitnes, moda, finansije i marketing. Najverovatnije ćete kupiti vraćene linije povratnih linkova u vašem sadržaju. I ne postoji precizna procjena troškova, kao što je cijena, uvek zavisi od metrike izvora linkova.
  • Evo kako sam bio spreman kupiti povratne linkove za moju web lokaciju - samo pogledajte moje ukupne ukupne podatke primljene od svih tih 250 blogova i traženih mrežnih mreža. Skoro 50 njih se složilo da imaju kvalitetne povratne veze za prodaju. 20 insistirali da nemaju plaćene povratne veze i da se uopšte ne bave takvim uslugama. Ostatak je ostao bez stvarnog odgovora.
  • Najzad, skoro polovina od tih 50 veb stranica i blogova koji su potvrdili da su im povratne linije za SEO pristali da se stvarno dogovore sa mnom.

Pa, kao što možete videti - pitanje samog o tome kako dobiti povratne veze zapravo nije u pitanju. Mislim, to je nemoguće da lako možete kupiti povratne linkove za vašu novu web stranicu, naravno s obzirom da prepoznajete sve potencijalne rizike od samog sletanja za to. Dakle, ako i dalje želite kockati, evo kako nabaviti povratne linkove na najsigurniji način. Razmislite o sledećim shemama pre svega:

  • Blogiranje gosta - dobijanje poruka ili članaka sa nekoliko kolega blogera verovatno je najsigurniji način kupovine linkova za novu internet stranicu ili blog.
  • Sponzorirani komentari - kao što je gostovanje blogovima, poravnanje nekih sponzorisanih komentara sa industrijskim ili određenim web stranicama ili vlasnikom blogova (admin) takođe vam može pružiti kvalitetnu vezu za povratak.
  • Recenzija proizvoda - samo-objašnjavajući, kao jedini izazov za vas koji se tamo susrećete, identifikuje odgovarajući izvor treće strane čisto relevantan za vašu nišu ili predmetnu diskusiju Source .
December 7, 2017