Back to Question Center
0

Koje su glavne karakteristike SEO-a na Amazonu da bi ih poznavali svi prodavci?

1 answers:

Evo nekoliko osnovnih savjeta i taktike u SEO za Amazon da postanu nerazdvojni dio vaših savršeno kovanih proizvoda. Možete ih koristiti da poboljšate svoje trenutne rang liste na najvišem popularnom online tržištu ovog svijeta. Ali pre nego što počnemo, uzmemo u obzir - uopšte uzev, SEO za Amazon u nekim slučajevima je vrlo sličan sa najčešćim sredstvima konvencionalne Search Engine Optimization. Istovremeno, međutim, postoje neke specifičnosti koje se tamo mogu naći, što može biti suprotno u vezi sa poslovanjem e-trgovine i prodavnicama za isporuku. Nastavite sa čitanjem kako biste razumjeli na koji način svaki proizvod dobija određenu poziciju rangiranja na Amazonu i kako da izvučete najviše od vaših konverzija, kao i glavne faktore relevantnosti i najbolji pristup da zadržite svoje proizvode na lageru - i ostale stvari koje treba da znate da se slete na drugoj strani SERP-a.

The Very Basics of SEO for Amazon Uncovered na sljedećim komponentama:

  • Prikaz liste (15 rezultata proizvoda koji obično pokrivaju sve odjele).
  • Prikaz galerije (prikazano je 24 prikaza za svaku stranicu po specifičnim kategorijama ili zahtevima za pretragu u službi).
  • Polja filtera (podskupovi prvobitno traženog proizvoda koji se obično nalaze na levoj strani bočne trake).
  • Sponzorirani oglasi (prikazani su na dnu SERP-a, PPC optimizirani i bogati glavnim ciljnim ključnim riječima - slično istom, s Googleovim AdWordsom pronađenim među prvobitnim rezultatima pretrage).

2. nivo: razumevanje Amazonovog pretraživača

Zatim, kako biste dobili potpunu sliku SEO za Amazon, morate da uzmete u obzir glavne karakteristike pretraživača ove platforme klađenje na..Pored toga, imajući u vidu da ste već upoznati sa procesom izgradnje URL-ova koji se koriste za upite za pretragu, koristi se od sledećih parametara:

  • Field-Keywords su povezane sa ključne reči popunjene od strane pretraživača i postavljene od Amazon-a u krajnje URL-ove sa srodnim rezultatima.
  • Čvor je drugi važan parametar upita, koji zapravo označava određenu Amazonovu kategoriju ID (inače, numerički broj koji se odnosi na tu kategoriju proizvoda).
  • Field-BrandTextBin je deo brenda koji može biti prilično korisan za preprodavce, posebno kada je u pitanju mjerenje različitih proizvoda unutar istog brenda.

Tier Three: Performanse i relevantni faktori

Svi rangirani faktori na Amazon mogu biti podeljeni u dvije glavne kategorije - (rangira signale za Amazon bazirajući se na potencijalnu novčanu vrijednost svakog proizvoda rangiranog tamo), a faktori bazirani na Relevantnosti (označava kvalitet relevantnosti proizvoda koji se ocjenjuje na zahtjev za pretraživanje korisnika).

1. Glavni faktori učinka odnose se uglavnom na potencijal rangiranja proizvoda koji se direktno vodi njegovim uspješnim kupoprodajnim poslovima (stopa konverzije preuzeta po obimu, jedinična sjednica i kupovina procenat kutije, vizuelnu optimizaciju, metriku saobraćaja, kao i samu cenu proizvoda).

2. Glavni faktori relevantnosti pokrivaju glavne aspekte relevantnosti upita upita - i oni su mnogo lakši za optimizaciju (naziv proizvoda i opis dugotrajne ključne fraze povezane s samim opisom, kao i brend proizvoda, njegovim opisom, veličinom ili dimenzijama, količinom i tačkama - svaki deo bogat ključnim ključnim riječima) Source .

December 7, 2017