Back to Question Center
0

Kako nabaviti svoj proizvod na Amazon - brzo i lako?

1 answers:

Amazon je poznat kao veoma popularna online tržnica sa nešto više od 170 miliona jedinstvenih posetilaca godišnje. Zbog toga ako ste prodavac novinara i želite da znate kako da nabavite svoj proizvod na Amazonu - već ste na pravom mestu. U nastavku ću vam pokazati kratku instrukciju korak po korak da biste razumeli kako brzo nabaviti svoj proizvod naveden na Amazon-i odmah početi da vas generišete uspešnim poslovima prodaje. Dakle, hajde da se upustimo u osnove procesa.

Kako dobiti svoj proizvod naveden na Amazonu

Prije bilo čega drugog, pustite me da vam pokažem kako da prodate na Amazon. Stvar je u tome što proces prodaje tamo može biti jednostavan ili težak - samo zavisno od vrste proizvoda, njihove kategorije ili količine koju ćete odrediti kao metu za sve vaše buduće porudžbine. Ali evo četiri stabla da vam olakšaju stvari, barem one koje se odnose na brzo nabavljanje proizvoda na Amazon na pravi način:

1. Izaberite kategoriju prave prodavce - najčešće je da zavisi od određene vrste posla koji pokrećete. U suštini, možete započeti prodaju na dva različita načina - bilo kao mali pojedinačni prodavac (s obzirom da se vaš mesečni prosek prodaje nalazi ispod 40 stavki mesečno, naknada za prosečnu prodavnicu koštaće vam ne više od 1. 5 dolara po prodaji), ili počnite kao profesionalni prodavac od samog početka (s obzirom da se očekuje da će vaša mesečna prodaja prekoračiti 40 prodanih artikala mesečno, vaša mjesečna naknada će početi od 40 dolara plus pojedinačna plaćanja transakcije).

2. Postavite sopstveni račun za Amazon prodavce - to znači da bi trebali da registrujete svoju maloprodaju na Amazonu kako biste konačno počeli da prodajete tamo. Da biste dovršili ovaj deo podešavanja naloga, od Amazona će vam zatražiti da popunite sledeće podatke: Ime preduzeća, pravno ime / adresa, opcije isporuke, informacije o bankovnom računu, podaci o kontaktu (i za sam Amazon i za buduće klijente).

3. Kreirajte i popunite privatni profil prodavca - ovo je vreme kada ćete pustiti sve kupovinu na Amazon-u da saznaju o čemu se nalazi vaša prodavnica za prodaju (opis prodavca, svoj jedinstveni logotip kao prodavac Amazon, osnovni uslovi vaše politike povraćaja / povraćaja).

4. Sada znate kako da nabavite svoj proizvod na Amazonu - vrijeme je za početak prodaje i isporuke! Naravno, ovaj praktični dio procesa je obično najizazovniji. To znači da ćete morati udvostručiti svoje pokušaje optimizacije pretraživanja i nastaviti naučiti kako najbolje iskoristiti svoje liste proizvoda. Na kraju, kako bi ih prodali za vas skoro na način koji sami upravljao Source .

December 22, 2017