Back to Question Center
0

Kako rangirati Amazon proizvode kao pro prodavac?

1 answers:

Nema potrebe da kažete da svaki pro prodavac treba da zna kako da oceni Amazon proizvode tako da uvek ostaju na vrhu pretrage. Mislim da je visok rang verovatno jedini način preživljavanja tamo, jer poboljšanje trenutnih pozicija za pretragu može da dovede svoje proizvode direktno na prednju stranu vaše ciljne publike tamo. Dakle, dole ću vam pokazati kako činiti Amazon proizvode kao pravi pro prodavac. Hajde brzo da prođemo kroz sledeći korak po korak.

Kako oceniti Amazon proizvode

Korak jedan: Identifikujte glavne ciljne ključne reči

na Amazonu je apsolutno drugačiji od one koji smo imali za glavne pretraživače poput Google-a. To znači da će se za identifikaciju ključnih ključnih ključnih riječi i kreiranje početne liste za njih trebat ćete koristiti Googleov alat za planiranje ključnih riječi - prije svega. Na taj način nećete stvoriti samo glavnu listu ciljnih ključnih riječi za rad, već ćete dobiti veliku sliku svih opštih trendova korištenja ključnih riječi.

Drugi korak: Precizirajte glavnu listu u završnu listu za proveru

Kada dobijete glavnu listu vaših ciljnih ključnih reči, vreme je da napravite malo kraće. Mislim da ćete morati da ga usavršite u mnogo kraću listu za proveru koja sadrži samo najbolje ključne reči i dugovečne kombinacije pretraživanja proizvoda. Na taj način preporučujem korišćenje jedne od sledećih alatki za istraživanje i sugestije ključnih reči namenjenih za Amazon prodavce. Slobodno probajte bilo kog od njih - uglavnom zato što sam ih testirao i za svoju optimizaciju proizvoda na Amazonu. Na kraju krajeva, na vama je samo odlučiti ko će izabrati.

  • Sellics - ovaj online pomoćnik će biti posebno korisan za najranije faze vaših istraživanja ključnih reči. Što se tiče mene, koristio sam Sellics u fazi razmišljanja. I sve je bilo prilično jednostavno - sve što sam trebao tamo je bilo samo da unesem nekoliko mojih glavnih ciljnih ključnih reči i da vam pomognem sa nekim vrednim predlogima za ključne reči i korisnim savjetima, koji su bili izvučeni direktno od mojih najbližih konkurenata konkurencije na Amazon.
  • Sonar - pokazao se kao izuzetno korisno za mene kada još uvek nisam bio svestan kako plasirati proizvode na Amazon kao pro. Jednostavno rečeno, ova alatka za istraživanje ključnih reči omogućava svakom prodavcu Amazona da otkrije sve te vrijedne ključne riječi i dugoročne kombinacije potrebne za dobro pozicioniranje svojih proizvoda. Slično kao u alatki za ključne reči Sellics, Sonar treba da popuni samo jednu ključnu reč da bi vam pružio najbolje reference za ključne reči, uz podršku nekih dragocenih metričkih metrika, kao što su prosječna procjena volumena pretraživanja, trenutni trendovi korištenja itd Source .
December 22, 2017