Back to Question Center
0

Apify: najmanji način za ekstrakciju Web lokacija - Semalt Expert

1 answers:

Web skraping je proces automatskog rukovanja podacima ili prikupljanja informacija iz World Wide Weba. Postoji veliki broj sakupljača podataka, ali Apify je najtačnija i najsnažnija usluga.

Apify je napredni web skraper i softver za automatizaciju. On razmatra informacije sa različitih sajtova i organizuje ih za nekoliko minuta. Pomoću ovog alata možete sakupiti i strukturirati podatke. Ukoliko želite da skrivate informacije sa modne internet stranice, Apify će organizovati informacije zasnovane na bojama, cenama i veličinama proizvoda. Neke od njegovih glavnih prednosti su opisane u nastavku:

1. Pametan način za vađenje web stranice:

Sa Apify-om, ne morate ručno kreirati tablice. Ovaj alat automatski stavlja tabelarne tablice u svoj CRM. Koristi API-e za ekstrahovanje podataka sa celog sajta. Apify kreira visokokvalitetne podatke o vremenskoj prognozi, cenama proizvoda i marketinškim strategijama. Takođe pretražuje vaše web stranice i poboljšava rang vaše stranice.

2. Pogodno za sve:

Apify je pogodan za programera, ne-kodera, preduzeća, freelancera, novinara, webmastera, malih i srednjih preduzeća i analitičara podataka. Kao student, možete koristiti Apify za prikupljanje informacija za vaš istraživački projekat. Ova stranica za skrivanje r je dobra za startup i top brendove. Pomaže nam da pratimo lokacije naših konkurenata i razvijamo nove poslovne i marketinške strategije.

3. Odlično sredstvo za obavljanje višestrukih zadataka:

Apify pomaže u kreiranju novih berzanskih lokacija, kreira aplikacije za rezervaciju leta, analizira tržišta nekretnina, razmatra recenzije proizvoda i obavlja mnoštvo drugih zadataka. Zapravo, možete obaviti oba zadatka za obradu podataka i veb puzanje pomoću ove usluge i dobiti informacije o grešci u roku od nekoliko minuta.

4. Smart Processing:

Apify API automatski pronalazi i izvlači korisne podatke za vas. JSON se obično koristi kao mehanizam za skladištenje transporta između klijenta i web servera. Takođe vas ažurira o aktuelnim marketinškim trendovima i daje povratne informacije o kvalitetu podataka. Možete koristiti opciju Search API da biste pronašli dobre botove na internetu. Apitiraj filtre podataka i kreira odvojene spiskove proizvoda za vas.

5. Raznovrsne IP opcije:

Jedna od glavnih karakteristika Apify-a je da pruža raznovrsne IP opcije. Možete se pretplatiti na svoj profesionalni plan i anonimno delovati na mreži. Možete pristupiti stotinama jedinstvenih IP adresa i obaviti više zadataka puzanja i izvlačenja podataka u isto vrijeme.

6. Povežite Apify sa omiljenim aplikacijama:

Za razliku od drugih običnih alata za skripanje weba , Apify se može povezati sa vašom omiljenom web aplikacijom. Takođe je korisno za programera i pomaže im procesiranje i analiziranje rezultata puzanja. Sa Apify-om možete dobiti informacije o web stranicama i primati obaveštenja. Aplikaciju možete preuzeti na pametnom telefonu i obavljati svoje zadatke bilo kada i bilo gdje.

7. Puna funkcija:

Morate samo reći šta želite da popunite ili grebete, Apify će obavljati svoje zadatke automatski. Pomoću ove usluge možete izvlačiti veb lokacije i blogove pomoću kolačića, preusmeravanja i AJAX-a. Ne morate instalirati bilo koji dodatak zasnovan na pretraživaču. Apify je dobra alternativa za uvoz. Io, Octoparse, Uipath, Screen Scraper i Kimono Labs Source .

December 22, 2017