Back to Question Center
0

Semalt pregled: pogodne usluge za skraćivanje veba za ne-kodere

1 answers:

Kao netehnički čovek možete pronaći neke prepreke pri izboru profitabilna web scraping usluga. Istina je da na Internetu postoji veliki broj programa. Neki od njih izvlače podatke iz adrese e-pošte, dok drugi ciljaju na vijesti, putničke i društvene mreže. Sledeći programi za vađenje podataka posebno su dizajnirani za ne-kodere i ljude koji žele da se drže dalje od programskih jezika kao što je C ++ dok ispune svoje zadatke.

1. Spinn3r

To je jedna od najboljih i najkorisnijih usluga za skraćivanje weba za ne-kodere. Specijalnost Spinn3r-a je da može da izvadi vašu celokupnu web stranicu i izvadi podatke iz privatnih blogova, društvenih medija i RSS feedova. On koristi Firehose API i upravlja preko 80 posto indeksiranja i puzanja na Internetu. Pored toga, Spinn3r čuva izvučene informacije u JSON formi i ima svojstva slična Google-u. Skenira i ažurira vaše skupove podataka prema vašim zahtevima i vrši pretragu na neobrađenim podacima, lako dobija visokokvalitetne i dobro strukturirane informacije.

2. Octoparse

Octoparse je jedna od onih usluga čišćenja podataka koji se lako konfigurišu. Opšte je poznato po korisničkom i izvanrednom interfejsu. Octoparse vam olakšava skrivanje podataka sa teških web stranica i imitira ljudski korisnik dok izvlačite informacije i ciljate na različite sajtove i blogove. Octoparse vam omogućava da sačuvate izvučene podatke na oblaku ili preuzmete na lokalnoj mašini.

3. ParseHub

Kao i druge poznate usluge vađenja podataka, Parsehub je pouzdana i besplatna usluga koja cilja na veliki broj sajtova i koristi preusmeravanja, JavaScript, AJAX i kolačiće. Štaviše, ovaj program je opremljen naprednom tehnologijom za učenje mašina i može bolje čitati i evaluirati PDF dokumente. Trenutno korisnici Windowsa i Linuxa mogu da koriste Parsehub, a za više od 30 minuta mogu obavljati više zadataka.

4. Fminer

Fminer je jedan od najpovoljnijih programa za skraćivanje podataka. Kombinira specifikacije svetske klase i omogućava vam da vizuelizujete podatke dok se oštete. Fminer preuzima informacije sa jednostavnih i složenih stranica i ne zahteva nikakve programske veštine. Ako nemate tehničko znanje, Fminer je pravi program za vas.

5. Outwit Hub

To je moćan Firefox dodatak koji možete preuzeti i koristiti kao običan dodatak Firefoxu. Outwit Hub je jedan od najboljih i najneverovatnijih alata za izvlačenje podataka. Ne samo da prikuplja i olakšava podatke, već i popise različite web stranice, što vam olakšava promovisanje vašeg brenda. Budući da je izvan okvira, ovaj program ne zahteva nikakve programske veštine i je jednostavan za korišćenje.

6. Web skraper - Chrome Extension

To je čuveni Google Chrome ekstenzitet sa visokokvalitetnim funkcijama i svojstvima. Web skrejper je dobra alternativa za uvoz. io i može biti integrisan sa bilo kojim operativnim sistemom. Samo treba da istaknete podatke koje želite pretraživati, a Web Scraper će ga izvući i transformisati, dajući vam najbolje moguće rezultate. Radi se o web stranicama u JavaScriptu i Ajaxu i predstavlja najmoćniji program za ne-tehničke osobe Source .

December 22, 2017