Back to Question Center
0

Možete li mi pomoći sa pouzdanim alatom za ključne reči za optimizaciju Amazon liste?

1 answers:

Imajući dobru stranicu proizvoda dobro optimiziran za e-trgovinu SEO i poliran sa posebno dizajniranim alatom za ključne reči za Amazon znači možete privući mnogo više pažnje od kupaca koji traže stavke na prodaju tamo. Idealno je pretvoriti lavovski udeo ovih nerazvijenih klijenata u stvarne kupce koji kupuju sa sobom. Postavljanje savršeno prilagođenog skupa glavnih ciljnih ključnih reči na odgovarajućoj lokaciji pomoći će vam u tome. Naravno, ne postoji nišno istraživanje koje bi moglo da vozi vašu isporuku do krajnjeg uspeha, barem samog. I bez obzira na to koliko je precizno ciljano, moguće je. Mislim da to postane stvarno uspešan prodavac na Amazonu, postoji puno drugih važnih stvari koje se stalno prate, prilagođavaju i razmišljaju iznova i iznova.

Da ne kažemo toliko kao i bilo kojoj drugoj konvencionalnoj tržnici opeke i maltera, ovu platformu za elektronsku trgovinu na mreži uglavnom upravlja konkurentnim cenama, kao i autoritetima svakog pojedinačnog prodavca i pouzdanost. Bez obzira na to, uz ispravno istraženo istraživanje nišana koristeći dobar alat za ključne reči za Amazon, možete mnogo olakšati stvari. Na kraju krajeva, to je verovatno jedini praktično dokazan način postavljanja tekućeg toka uživo korisnika koji vas redovno posećuju kada im je potrebno neke od predmeta koje imate u prodaji. Dakle, dole su nekoliko prilično dobrih opcija za vas da izaberete svoj vlastiti izraziti alat za ključne reči za Amazon i skaknete tu gužvu na tržište sa vašom listom proizvoda prikazanim na vrhu pretrage proizvoda tamo.

Alat za ključne reči Dominator

Prvi online pomoćnik kojeg bih vam preporučio za danas je Keyword Tool Dominator. Među najjačim stranama, postoji jedinstvena usluga za upućivanje ključnih reči u obliku ključnih riječi koja vam može dati veliku sliku svih relevantnih ključnih riječi i dugih repnih fraza pretraživanja koje koriste živi kupci na Amazon. Na taj način ćete uvek biti u stanju da delujete proaktivno, uvek budite spremni da se prijavite za preporučene uslove za pretraživanje koji su do sada postali popularni i razumno očekujete da će postati još trendi s vremenom. Sa osnovnom verzijom koja je dostupna u otvorenom pristupu možete pokrenuti do tri dnevna upita za prilagođene ključne reči. A možete i odmah platiti 16 dolara da uživate u punom masnom verziji ovog softvera.

Znanstveni prodavac

To je još jedan dobar alat za ključne reči za Amazon, što je posebno zgodno kada se radi o eliminaciji svih negativnih ključnih riječi ili potencijalno ludosti fraze - gotovo bez vremena. Naučni prodavac je besplatan online alat za podršku vaših proizvoda na Amazon s vrijednim konkurentnim uvidom i praktičnim predlogima za ključne riječi prilagođene samo za vašu stavku ili kategoriju proizvoda. Međutim, obratite pažnju na činjenicu da da biste najviše izveli Znanstvenog prodavca, preporučujem vam da ga pokrećete uz Google planer za ključne reči. Na taj način ćete spriječiti bilo kakve neprijatnosti, kao što nema numeričke vrijednosti povezane sa ključnim riječima ili frazama za pretraživanje dugog repa koje se nepravilno pojavljuju Source .

December 22, 2017