Back to Question Center
0

Semalt predlaže snažnu alatku za skraćivanje weba

1 answers:

SEO Spider Tool je relativno nova aplikacija za skraćivanje i puzanje podataka koja vam omogućava vaše web stranice i preuzima ključne elemente na licu mesta, što vam olakšava analizu vašeg on-page i off-page SEO-a. Možete besplatno preuzeti ovaj program ili se odlučiti za svoj premijum plan da biste iskoristili napredne funkcije.

Šta možete uraditi sa SEO Spider Tool?

Za razliku od drugih običnih programa za skraćivanje podataka ili ekstrakcije, SEO Spider Tool je fleksibilan, brz i jednostavan za korištenje i omogućava vam da analizirate rezultate u realnom vremenu. Prikuplja podatke, omogućavajući izvršnim direktorima da donesu neke informisane odluke. Neke od njegovih prednosti su opisane u nastavku.

1. Pronađi Broken Linkove

Koristeći SEO Spider Tool, možete nađite razrijeđene linkove na vašoj web lokaciji i olakšati vam da pretražujete svoje web stranice. Ovaj program trenutno pretražuje lokaciju i pronađe veze kao što je 404. Štaviše, popravlja prekinute veze i pomaže pri lociranju greške servera. Tako je SEO Spider Tool sveobuhvatna alatka za izvlačenje podataka i web prawling. Nalazi URL-ove i odmah ih instalira.

2. Analizirajte naslove stranica i meta podatke

Možete lako analizirati naslove i metapodatke stranice tokom procesa puzanja. SEO Spider Tool prati kvalitet meta opise i identifikuje greške, nedostajuće reči, kratke ili dugačke linije ili duplirani sadržaj na vašoj web lokaciji.

3. Ekstrakt podataka s XPath-om

Sada možete jednostavno prikupljati podatke sa HTML-a web stranica koristeći SEO Spider Tool. Njegova CSS staza i XPath čine vaš rad lakšim i boljim od drugih sličnih programa za izvlačenje i puzanje. Ovaj alat prikuplja informacije od meta oznaka, naslova, cenovnik sajtova i dobija vam dobro očišćene podatke u roku od nekoliko minuta.

4. Generisanje XML Sitemap-ova

Još jedna prednost korišćenja SEO Spider alata je to što generiše XML sitemapove za korisnike i dolazi sa naprednim podešavanjima konfiguracije. Možete promeniti frekvenciju i brzinu učitavanja vaše stranice i odmah poboljšati svoj rang. Štaviše, ova alatka nudi različite predložke za sitemap.

5. Integrišite se s Vašim Google Analytics nalogom

Možete povezati ili integrirati SEO Spider alat pomoću vašeg naloga Google analitike i prikupiti korisne podatke, poboljšati stopu odbitka, razgovore i sesije vaše veb lokacije. Kada se podaci u potpunosti izvuku, ovaj alat će se objaviti i pomoći će vam da generišete prihode na Internetu.

6. Pregled robota i direktiva

Sada je lako za bilo koga da vidi URL adrese koje blokiraju roboti. txt, X-Robots oznake i meta robote, zahvaljujući SEO Spider alatu kako bi ga omogućili. Popravlja slomljene URL adrese automatski i odmah dobija željene rezultate.

7. Otkrij duplirani sadržaj

Možete lako otkriti duplikate web stranica na internetu koristeći SEO Spider Tool. Delimično duplirani sadržaj se automatski popravlja. SEO Spider alat provjerava naslove, sadržaje i opise svojih stranica za kvalitet, osiguravajući da nijedna od vaših web stranica nije kopirana u net.

8. Kontekstna inspekcija

Ako želite pregledati lokaciju vašeg takmičara i želite da razumeš koju vrstu podataka je ojačao, trebalo bi da probate SEO Spider Tool. Ovo je jedini web scraping i program puzanja podataka koji vam omogućava upoređivanje vašeg rangiranja sa konkurentima i odmah vam daje korisne informacije Source .

December 22, 2017