Back to Question Center
0

Semalt deli 7 najboljih karakteristika alata za grebanje

1 answers:

Koristeći Data Scraping Studio, možete izvući podatke sa web lokacija po Vašem izboru za manje od 5 minuta. Bez sumnje, to je jedan od najboljih i najkorisnijih web skrapinga alata na Internetu. Data Scraping Studio ima moćan i jednostavan korisnički interfejs i olakšava podatke sa Ajax lokacija, sajtova zaštićenih lozinkom, jednostavnih i dinamičnih lokacija, XML, JSON i drugih sličnih izvora. Neke od njegovih neverovatnih karakteristika su navedene u nastavku.

1. Jednostavna pretraga po ključnim rečima:

Kao i svi drugi poznati strugači, Data Scraping Studio nudi bolji način pretraživanja ključnih reči. Jednostavno morate da preuzmete i aktivirate ovu alatku i koristite je za organizaciju podataka na osnovu ključnih reči. To donosi puno ključnih riječi i fraza da biste dobili inspiraciju. Dakle, ne samo da vam skupljaju svoje podatke, već ga takođe uređuju zasnovane na ključnim riječima sa kratkim i dugim repom.

2. Istraživanje tržišta:

Data Scraping Studio je jedini strugač koji vrši dobru pretragu tržišta za svoje korisnike. Za razliku od drugih običnih skenera podataka , ovaj alat daje rezultate kvaliteta na osnovu vaše pretrage. Tako je savršeno za marketere, online istraživače, studente, novinare i naučnike.

3. Integracija Veba podataka:

Najbolji razlog za korištenje Data Scraping Studioa jeste da on pruža korisne opcije za integraciju web podataka. Kompatibilan je sa svim web pregledačima i operativnim sistemima, što vam olakšava skraćivanje vaših podataka i integraciju u skladu sa vašim željama.

4. Upoređivanje podataka

Čak i vrhunski strugači podataka ne mogu da uporede podatke sa dve ili više web lokacija. Srećno, Data Scraping Studio ima ovu opciju i omogućava vam da analizirate podatke različitih web stranica kako biste bili sigurni da dobijate kvalitetne i pouzdane rezultate. Štaviše, ova alatka uređuje podatke malo, uklanjajući sve pravopisne i gramatičke greške sa vaših izlaza.

5. Nadgleda kvalitet:

Ovaj program prati kvalitet vaših podataka dok se čisti od ekstrahovanog. To znači da ne morate voditi računa o izvlačenju jer će vam ovaj alat automatski dobiti čitljive i skalabilne podatke u omiljenom formatu.

6. Profil / detalji proizvoda:

Korisnici ovog softvera imaju lak pristup profilu i detaljima proizvoda. To znači da ako koristite Data Scraping Studio za vašu e-trgovačku veb lokaciju, možete dobiti informacije od velikana poput Amazon i eBay bez kompromisa o kvalitetu. Ovu alatku možete probati da biste dobili detalje o proizvodu, listu njihovih imena, njihovih opisa i čak i slika. Stoga možemo reći da je Data Scraping Studio odlična alternativa Amazon skeneru i Facebook Data Extractor-u.

7. Obaveštenja:

Razni korisnici se žale na nedostatak obaveštenja o čišćenju posla. Za razliku od običnih alata, Data Scraping Studio će vas upozoriti kada su podaci prebačeni. Samo treba da podesite njena podešavanja i počnete da primate obaveštenja upravo u prijemnom sandučetu. Takođe možete biti upozoreni na svoj mobilni telefon koristeći svoje posebne opcije. Stoga, Data Scraping Studio je kompletan softver koji ima za cilj da vaš proces izvlačenja podataka bude udobniji i zgodniji. Najbolja stvar je to što dolazi besplatno Source .

December 22, 2017