Back to Question Center
0

Kako napraviti povratne linije na pravi način?

1 answers:

Povratne linije su od suštinskog značaja za bilo koji online posao. Webmasteri su prilično nestrpljivi da dobiju povratne linkove na svoje web stranice, jer mogu doprineti SEO pokušaju i podići rang sajta. U svetlu poslednjih poslednjih ažuriranja Google-a, vlasnici veb lokacija se plaše da kreiraju povratne linije sa niskim kvalitetom jer mogu da izazovu pad rangiranja i druge Google sankcije. Zato svi webmasteri traže visoke PR web izvore za izgradnju povratnih linkova na njima. Broj takvih autoritativnih web izvora je ograničen i teško je dobiti mogućnosti za povezivanje sa njima. Međutim, ako je nemoguće da vaša kompanija uspostavi poslovne odnose sa visokim PR veb sajtovima, to nije razlog da se uključite u tehnike spammy veze. Umesto toga, trebalo bi da tražite druge više nezahtevne načine za obavljanje velikih PR linkova. U ovom članku ćemo razmotriti kako dobiti povratne linkove iz Wikipedije sajta PR10.


Skoro niz godina, Vikipedija je postala veliki problem za većinu prodavaca jer je gotovo nemoguće preterati ovaj izvor na Google. Međutim, ovaj večni konkurent može donijeti koristi za vaše poslovanje u vidu kvalitetnih dolaznih veza. Vikipediju može koristiti marketing prodavaca kako bi pomogao optimizaciji pretraživača i doprineo misiji najvećeg obrazovnog izvora na svijetu.

Ljudi često pogrešno shvataju ulogu linkova na Wikipediji. Većina njih smatra da je dovoljno dodati svoju vezu na odeljak "eksterne veze" ako je sadržaj relevantan za njihovu web stranicu. Međutim, u stvarnosti, on ne daje nikakav efekat. Ako imate pametan pristup dodavanju vaših linkova u Wikipediju, to će vam donijeti puno pozitivnih rezultata. Naprotiv, to može izazvati mnoge probleme, uključujući dodavanje vašeg dodatnog domena kao spam i zabranjeno je iz Wikipedije.

U ovom članku ću vam podeliti neke najbolje prakse na Wikipeditskim linkovima. Dakle, ako se ispravno uradi, to i dalje može biti od velike koristi za optimizaciju pretraživača vašeg sajta.

Kako su se povratne linije promenile na Wikipediju tokom poslednje decenije?

Wikipedia je predstavljen 2001. godine kao najveći obrazovni web izvor na svetu. Za to vreme nisu bile toliko popularne kupovine povratnih linija i druge spamične linije. Zbog toga je bilo dozvoljeno da svi kreiraju povratne linkove na Vikipediji. Međutim, sa Googleovim teškim ponderiranjem Vikipedije i njegovih povratnih linija, webmasteri su ubrzali efekat SEO-a. Od tada, Wikipedia je promenila stav prema kreiranju povratnih linkova na svojim stranicama. Da bi spriječili masovne neželjene napade i kršenje smernica Google-a, Wikipedija omogućava postavljanje samo nofollow linkova koje ne prenose nikakav link sok. Štaviše, Wikipedia kreira povratnu listu s ciljem blokiranja domena za koje smatraju neželjenu poštu.

Iako netfollow povratne linije imaju manje efekta na SEO nego što se tiču ​​onih, linkovi iz Vikipedije su i dalje jedan od najiskrenijih na digitalnom tržištu. Može se objasniti visokim PageRank ovog izvora i Google pravilnim odnosom prema linkovima iz ovog izvora Source .

December 22, 2017