Back to Question Center
0

Da li je moguće dobiti povratne linkove sa PR10 web stranica?

1 answers:

Verovatno zvuči previše dobro da bi bilo istinito. Međutim, sve je stvarno ako imate pametan pristup problemu. Morate biti svesni da postoji puno prilika za povratne linije za PR 10 svakog dana. Sve što vam je potrebno je da otvorite oči i uši uvek nastavite da tražite nove mogućnosti za povezivanje. Razumno je pokušati efikasnije tehnike izgradnje linkova nego linkovi za blogiranje ili komentarisanje gostiju za dobijanje visokih PR ulaznih veza.

Hajde da razgovaramo o mogućim načinima dobijanja PR10 linkova. Neki webmasteri veruju da je jedini način da se kvalitetni dolazni linkovi postignu fantastični sadržaj. Ako je vaš sadržaj korisan, dobićete eksternu vezu sa organskim kvalitetom. Međutim, to je daleko od stvarnosti. Na kraju će raditi, ali ko je toliko dugo čekati. Još jedan uobičajeni metod za izgradnju PR10 linkova je stvaranje izvrsnog sadržaja i sprovođenje terenske kampanje u okviru tržišne niše koja traži vlasnike web stranica i blogere da se povežu sa vama.


Međutim, obe ove strategije izgradnje veza nisu u stvarnosti efikasne. Pre svega, nije lako napraviti fantastičan sadržaj koji korisnicima pruža informacije koje nikada ranije nisu čuli. Potrebno je puno vremena i napora da se napravi takav kvalitetan sadržaj. Još jedan problem je kada vaš sadržaj nije povezan vrijednim. U ovom slučaju možete računati na srednje ili nisko-kvalitetne web izvore. Outreach ne radi u tim situacijama. Štaviše, uticajni ljudi dobijaju brojne zahteve za mogućnostima povezivanja na svaki dan. U većini slučajeva, jednostavno preskočite svoje zahtjeve bez čitanja sadržaja.

Savršeno rešenje i, uzgred, moj životni credo, je da učinite sve sami bez da se oslanjate na druge. Da pogledamo kako to funkcioniše.

Napravite svoje povratne linkove

Možda zvuči ludo, ali možete kreirati sopstvene povratne linkove na drugim visokim PR izvorima. Na primjer, zainteresovan sam za takve PR 10 web izvore kao što su Google, Reddit, Facebook, LinkedIn, YouTube i drugi. Ovi sajtovi će vam omogućiti da kreirate svoje visoko kvalitetne, relevantne povratne linkove i poboljšate svoj rang sajta. Ne možete samo staviti svoj link na ove popularne web platforme. Morate stvoriti odgovarajuće, visoko kvalitetno i relevantno prisustvo na jednoj od ovih lokacija i samo tada ostavite svoje povratne linkove. Morate napraviti dobar profil i popuniti ga maksimalno relevantnim informacijama. Vaš osnovni zadatak je da generišete dosta sadržaja koji su relevantni za vašu vezu. Time ćete učiniti svoj link moćnim i kontekstualnim.

U sledećoj fazi, potrebno je kreirati veze između svih izvora veba gdje je vaša stranica prisutna. Na primer, ako objavite novi post na Facebook-u, onda morate da se povežete na njega sa vaših LinkedIn, Instagram, Pinterest, Twitter i drugih naloga. I obrnuto, tako da sve stranice imaju povratne veze. Kao rezultat toga, dobićete odlične povratne linkove za PR 10, bez ikakvih troškova Source .

December 22, 2017