Back to Question Center
0

Semalt: DIY gusenici ili strugači za dobivanje podataka iz e-trgovine Web lokacija

1 answers:

Razvijene su različite tehnike i metode za prikupljanje podataka iz e-trgovine web stranice, online prodavnice, web stranice društvenih medija ili drugi slični portali. Ponekad možete ručno dobiti podatke sa sajta e-trgovine poput Amazon i eBay, ali takvi podaci mogu biti netačni i neorganizovani. Zbog toga, uvek morate da koristite DIY gusare ili skreperere da biste izvukli podatke, pratili i održali njegov kvalitet.

Tabula:

Tabula je jedan od najmoćnijih i izuzetnih DIY strugalica. Može vam skraćivati ​​PDF datoteke i dobro je za e-commerce web stranice. Morate samo da istaknete podatke i pustite Tabula da to ošteti za vas. Obećava da će dati tačne podatke prema vašim zahtjevima i očekivanjima. Jednom kada se instalira i aktivira, Tabula će izvući podatke sa Amazon i eBay bez ikakvih problema.

OpenRefine:

Nije samo web pretraživač već i sveobuhvatan i korisan program za vađenje podataka. Ova DIY alatka vam omogućava da prikupljate podatke u organizovanom i dobro upućenom obliku. Ne morate brinuti o njegovom kvalitetu, jer će vam OpenRefine pružiti usluge visokog nivoa za vađenje podataka.

Scraperwiki:

Scraperwiki je korisno obrađivač DIY-a i strugač koji pomaže u izvlačenju podataka sa svih glavnih e-commerce sajtova. Podstiče programera i programera da koriste online informacije i pretvaraju ih u legitiman skup podataka. Scraperwiki ne zahteva da naučite bilo koji programski jezik kao što su Python, PHP i Ruby.

. to:

Stegni. to je još jedna neverovatna DIY alatka koja koristi jednostavnu opciju "point-and-click" da bi se stvari završile. Možete lako dobiti podatke sa omiljenih sajtova e-trgovine, složenih web stranica i multimedijalnih datoteka koristeći Scrape. to. Ovaj program je najpoznatiji po svojim korisničkim interfejsima i automatski ispravlja sirove podatke za vas. Savršeno je za početnike i preduzeća koja traže izvlačenje Amazonovih podataka za svoje poslovanje. Omogućava vam da izvadite slike i tekst iz modernih HTML5 i Web 2. 0 lokacija koje koriste AJAX i JavaScript.

Semantika3:

Postoji veliki broj DIY gusara i skenera podataka na internetu, ali Semantics3 je relativno novi program. Ako želite da dobijete informacije različitih Amazon ili eBay proizvoda bez ugrožavanja kvaliteta, morate koristiti ovaj alat. Preuzimanje i instaliranje neće trajati mnogo vremena. Semantics3 je postao popularan za samo nekoliko meseci, a njegova baza podataka se smatra jednim od najboljih i najpouzdanijih. Ona štedi slike, cene, opis proizvoda i druge informacije za vas od trgovaca kao što su Walmart, eBay i Amazon. Štaviše, ova alatka vrši upite za korisnike u realnom vremenu i dolazi do njihovih očekivanja.

Agenti:

Agenty je aplikacija za skraćivanje hostovanja u oblaku koja je najbolja za e-trgovinu i putničke web stranice. Lako se podešava i može se integrirati sa Google Chrome-om. Web stranice poput eBay i Amazon mogu se izvući za nekoliko minuta pomoću ovog sveobuhvatnog DIY programa. Možete dobiti detalje o proizvodu, informacije o zalihama i cijene Source .

December 22, 2017