Back to Question Center
0

Možete li nabrojati kvalitetne online lokacije za izgradnju povratnih linija?

1 answers:

Zgrada Link je proces sticanja veza sa drugim web stranicama. Zaradivši sok od organske veze, poboljšate ugled vašeg web izvora i podignite njegov položaj na stranici Google rezultata pretrage. Što kvalitetnije dolazne veze imate, viši rang ćete dobiti od pretraživača. Bez sumnje, povratne veze služe kao ključni faktori rangiranja. Pretraživači uzimaju u obzir ne samo broj dolaznih veza, već i njihov kvalitet.

Postoje brojni načini kako da na svojoj web lokaciji napravite online povratne linkove. Uglavnom se mogu podijeliti na metalne metode za povezivanje SEO linkova (link farme, linkove mreže, spun članke, komentari neželjenog bloga, podneske direktorijuma i tako dalje), i metode za izgradnju linkove za bijelo-hat SEO (gostovanje, stvaranje kvalitetnih istraživanja na bazi sadržaja, marketinga društvenih medija i tako dalje). Većina webmastera želi da dobije brze rezultate i odnosi se na spammy tehnike izgradnje veza. Takve tehnike krše Google-ove smernice za webmastere i označene su kao zabranjena onlajn spam. U ovih dana Google može lako otkriti sve pokušaje igranja sistema rangiranja i sankcionisati sajtove koji se bave šeme za izgradnju spammy linkova.

Međutim, nije sve povezivanje zgrada nepoželjno, a stvaranje veza u 2017. godini i dalje ima značajan uticaj na optimizaciju vaše stranice i poboljšanje ranga.

Ovaj članak je dizajniran tako da vam jasno objasni ulogu povratnih linkova u optimizaciji pretraživača. Ja ću vam objasniti kako Google prihvata vaše ulazne veze i koji je izvor najbolje za izgradnju linkova.

Kako Google prihvata vaše povratne linkove?

Google se aktivno bori protiv spamera. Pokušava da otkrije sve lažne aktivnosti i mrzi kupovinu veza. Google brine o korisničkom iskustvu pretrage i teži da im obezbedi najbolje rezultate pretrage. Zato webmasteri koji generišu toplotni potpis i dobiju rangirane sposobnosti svojih web izvora možda ne zaslužuju, dobijaju stroge kazne od Googlea u vidu deindeksacije i padova ranga. Ako su Google bili sigurni, mogli bi putem algoritamskog izračunavanja identifikovati spamične veze, cela industrija internet marketinga ne bi govorila o ratu na plaćenim linkovima.

Umjesto toga, Google ceni prirodne tehnike izgradnje linkova kada primarna svrha webmastera ne dobija više dolaznih veza, ali pruža korisnicima kvalitetan i korisan sadržaj. Ako je vaš sadržaj vredan pažnje korisnika, oni će se povezati na njega sopstvenom voljom. U ovom slučaju, ne morate trošiti nikakav cent za izgradnju veze. Vi ćete jednostavno nagraditi ljude za svoj naporan rad.

Zašto morate napraviti online povratne linkove na visokim PR sajtovima?

Ulazne veze imaju brojne prednosti izvan rezultata pretraživača. Uz pomoć visokih PR linkova, vaša stranica će moći da dobije više autoriteta za autorizaciju i kvalitet sokova koji mogu svi u kompleksu pozitivno uticati na rangiranje vašeg sajta. U ovom članku, odlučili smo da ponudimo spisak kvalitetnih visokih PR web izvora koji pružaju mogućnost povezivanja dofollow.

Visoke PR lokacije za online dofollow backlinks generisanje:

http: // www. google. com / local / add

http: // www. yelp. com /

http: // www. articlesbase. com /

http: // www. technorati. com /

http: // www. članci. org /

http: // www. selfgrowth. com /

http: // www. okupljati. com /

http: // www. članak-sadržaj-kralj. com /

http: // www. articlessubmitter. com /

http: // www. goodinfohome. com /

http: // www. seosubmitarticle. com /

http: // www. premiumArticles. biz /

http: // www. yellowbot. com /

http: // www. bigbook. com /

http: // dir. yahoo. com /

http: // www. ask-dir. com /

http: // www. massivelinks Source . com /

December 22, 2017