Back to Question Center
0

Kako dobiti povratne linkove do vaše web stranice koje rade za SEO?

1 answers:

Dolazne (dolazne) veze ili povratne linkove su izvorne veze treće strane koje se vraćaju na vašu vlastitu veb lokaciju ili blog. I zašto je toliko važno razumjeti kako dobiti povratne linkove na vašoj web lokaciji? S obzirom na to da se backlinks sada vidi među tri glavna faktora Google-a, prema zvaničnoj poruci koja su ranije ove godine doneli najviši rukovodioci svetskog pretraživača. Osim širokog koncepta optimizacije pretraživača, povratne linije se mogu posmatrati kao glasovi poverenja - vaš sadržaj ima dobro priznatu vrednost. Zbog toga može biti pouzdan autoritet celog web sajta ili blog-a. Na taj način, Google pretraživač pravi svoju vlastitu procenu PageRank - procenjujući svaki backlink koji se nalazi na svakoj web stranici na Internetu. Razumevanje važnosti prirodne i kvalitetne izgradnje veze, ispod ću vam pokazati kako dobiti povratne linkove na vašu web stranicu ili blog koji zaista funkcionišu za SEO, na kraju - da biste se našli negde u prvih 10 Google rezultata pretrage.

Kako dobiti povratne linkove na vašu web stranicu za svrhe SEO

Kada je u pitanju stvaranje SEO-linka profila, sve oko povratnih linija je važno - pojedinačne domene koje se odnose na vas i vlastiti nivo autoriteta, na relevantnost svakog linka, kao i na način njegovog postavljanja na stranici. Evo kako dobijate povratne linkove na vašoj web stranici na pravi način - obavezno uverite se da imate sve na mestu s obzirom na sledeće stavke:

  • Broj referentnih domena koji imaju veze koje vam ukazuju je vjerovatno jedan od najvažniji faktori u očima Google-a, kada je u pitanju pretraživanje potencijala ukupnog rangiranja vašeg profila veze.
  • Povezati donatorsku vlast - kako na pojedinačnom nivou (računati za svaku odvojenu web stranicu), i kada se uzimaju po obimu. To znači da bi bilo nekoliko kvalitetnih povratnih linija sa velikim autoritetom bilo mnogo bolje, umesto da se samo kladite na njihovu količinu i ništa drugo.
  • Veliko poštovanje autoriteta ne mora nužno značiti da se sve odnosi na one veb sajtove globalnih medija ili najveće izdavače na svetu - vaša vlastita veb stranica za mali biznis ili niša blog mogu postići potpuno uporedivi napredak.

  • Domen starosti se ponekad ponekad može smatrati veoma važnim faktorom, delom koji diktira nadležnost web stranice za povratne veze. Međutim, obratite pažnju na to da ne morate nužno samo da izgradite veze sa starim izvorima izvora.
  • Relevantne povratne veze nisu samo više korisne za Google, nego one koje dolaze sa pravih mesta uključenih u istu temu diskusiju ili odgovarajuće poslovne industrije. U stvari, irelevantni backlink može pretraživaču tumačiti kao sumnjive manipulativne ili čak volonske akcije - stoga možete sami zaraditi ozbiljnu (ponekad čak i nepovratnu) rangiranu kaznu.
  • Raznolikost profila veze nikada ne treba potcenjivati. Ne oklevajte da imate veze sa apsolutno nepropisanim sajtovima ili blogovima sa različitim autoritetima, povjerenjem, PageRank-om i svim drugim povezanim svojstvima. U stvari, to bi bila vaša najbolja dobro formirana odluka - pošto Google posvećuje veliku pažnju obojim povratnim linijama različitih vrednosti, verovatno priznajući njihov prirodni način stvaranja Source .
December 22, 2017