Back to Question Center
0

Semalt: Različiti metodi za skraćivanje celokupne web stranice

1 answers:

uradi se ručno ili uz pomoć web programa za skraćenje. Web alatke za skraćenje preuzima i preuzima vaše stranice za pregledanje, a zatim izdvajaju istaknute podatke bez kompromisa o kvalitetu. Ako tražite da skinu cijeli veb sajt, morate usvojiti neke strategije i voditi računa o kvalitetu sadržaja.

Ručno skraćivanje: metod kopiranja-paste:

Prvi i najpoznatiji način očvršćavanja cele web stranice je ručno struganje. Morali biste kopirati i nalepiti web sadržaj ručno i klasificirati ga u različite kategorije. Ovaj metod koriste ne-programeri, webmasteri i freelanceri za dobijanje podataka i ukradavanje web sadržaja u roku od nekoliko minuta. Obično, hakeri implementiraju ovu strategiju i koriste različite bote da ručno rukuju celom sajtu ili blogom.

Automatizovane metode grebanja:

Parsing HTML:

HTML parsing se vrši pomoću JavaScript-a i cilja linearne i ugnežene HTML stranice. Pomaže vam da izvučete celu lokaciju u roku od dva sata. To je jedan od najbržih i najtačnijih tekstova ili metoda za ekstrakciju podataka koji u potpunosti omogućavaju struganje i osnovnih i složenih lokacija.

DOM razgraničenje:

DOM ili Model predmeta dokumenta je još jedan efikasan metod za skraćivanje celokupne web stranice. Obično se bavi XML datotekama i koristi se od programera koji žele dobiti detaljne poglede na svoje strukturne podatke. Možete koristiti DOM parsere da biste dobili čvorove koji sadrže korisne informacije. XPath je moćan DOM razrješivač koji razgrađuje celu web lokaciju za vas i može se integrirati sa punim brojevima kao što su Chrome, Internet Explorer i Mozilla. Veb sajtovi koji su obučeni ovom metodom trebali bi sadržavati dinamički sadržaj za željene rezultate.

Vertikalna agregacija:

Vertikalna agregacija preferiraju veliki brendovi i IT kompanije. Ovaj metod se koristi za ciljanje određenih web stranica i blogova i prikuplja podatke, čuvajući ih u oblaku. Kreiranje i nadgledanje podataka za specifične vertikale može se uraditi sa ovom kul metodom. Dakle, ne morate da brinete o kvalitetu oštetih podataka jer je uvek odlično!

XPath:

XPath ili XML Path Language je jezik upita koji razgrađuje podatke iz vaših XML dokumenata i složenih web stranica. Pošto su XML dokumenti komplikovani za rešavanje problema, XPath je jedini način za ekstrahovanje podataka i održavanje njegovog kvaliteta. Ovu tehniku ​​možete koristiti u kombinaciji s DOM analizom i ekstrakcijom podataka sa oba web stranica i blogova.

Google Dokumenti:

Možete koristiti Google Dokumente kao moćnu alatku za oštrenje i ekstrahovati podatke sa čitavih veb lokacija. Poznat je među profesionalcima i vlasnicima web stranica. Ova metoda je korisna za one koji traže da skinu cijeli sajt ili nekoliko stranica u roku od nekoliko sekundi. Možda ili ne možete koristiti opciju Data Pattern da biste proverili kvalitet vaših oštetih podataka.

Podudaranje tekstualnog uzorka:

Metod regularnog izraza koji može izvući čitav veb sajt u Python i Perl. Ovaj metod je poznat kod programera i programera i pomaže u skrivanju informacija složenih blogova i vesti Source .

December 22, 2017