Back to Question Center
0

Možete li mi preporučiti neka dobra mjesta za diversifikaciju mojeg visokog profila PR linkova?

1 answers:

Naravno, nikad ne treba zanemariti povezivanje sa visokim autoritetom i jakim izvorima PageRank, kao što su nacionalne novine ili čak globalne medijske agencije. To je odličan način osvežavanja visokog PR profila povratnih linkova vašeg veb sajta ili blog-a, ali zadatak je poznat kao definitivno dugotrajan i radno intenzivan rad. Ipak, uz malo kreativnosti na umu, možete prilično lako zgrabiti neke dodatne povratne linije kako biste poboljšali već postojeći visok PR profil povratnih linkova. Šta više - verovatno ste već dobili neke količine kvalitetnog sadržaja ili već odvojene kontakte potrebne za to. U nastavku ću vam pokazati nekoliko dobrih mesta i sfera vrednih razmišljanja za povezivanje. Na kraju krajeva, to bi bila odlična prilika da se povežete sa verovatno najpouzdanijim i autoritativnim obrazovnim / vladinim web stranicama. U svakom slučaju, obe sfere neće trebati niti velike budžetske troškove niti previše vremena. Naravno, ako se ispravno postupa.

Lokalne vladine lokacije

Između ostalog, lokalna i nacionalna vebsajtovi ili podržavajući blogovi sa ekstenzijama dot GOV domena su upravo oni izvori manjina sa konačno visoki DA (domen autoriteta) rezultat koji je u potpunosti udario po 100 bodova. S obzirom na to da se teško može uspjeti poboljšati visok PR profil povratnih linija sa onim iz glavnog vladinog domena, postoje i neke mogućnosti koje su i dalje dostupne na lokalnom nivou. Mislim da mnogi lokalni vebsajtovi koriste poslovne imenike da pokrenu online promociju za regionalne kompanije unutar svoje oblasti. Lokalni vladini direktorijumi su možda najlakši i najbrži način građenja nekih dodatnih moćnih povratnih linkova koje pokazuju na vašu web stranicu ili blog.

Obrazovni (univerzitet / koledž) Strane

Poznato je da je udeo pouzdanih obrazovnih tela svoje veb stranice DA od oko 90-95 poena o nedavnoj studiji). Međutim, najvažnije je pronaći pravo sredstvo za pružanje pomoći. Pre svega, pokušajte da napravite uslugu - pronađite prave ljude koje poznate kao bivše studente ili članove osoblja. S obzirom na to da univerziteti i koledži uvek žele da se pokažu, koriste ih u svoju korist - samo im pružite prave uspehe, odlične karijerne puteve ili vruće intervjue koje žele vidjeti, a istovremeno ažuriraju svoj visoki profil PR linkova sa par novoosnovanih veza zauzvrat. Štaviše, zarađivanjem ovih dragocenih povratnih podataka preko univerzitetskih ili viših školskih alumni stranica, automatski se koristi druga prilika da razgovaraju o vašem poslovnom brendu ili šire izloženost u industriji vaše kompanije i tržišnoj niši.

Ako ništa ne pomaže, ovdje je još jedan alternativni način rukovanja pravim vaspitanjem sa univerzitetima ili bilo kojim drugim obrazovnim institucijama - to stvarno radi za zaradu vam nekoliko tih dragocenih veza. Sve što vam je potrebno je da imate proizvod ili uslugu od značaja za lokalne studente ili članove osoblja. Pokušajte samo ponuditi, na primjer, ekskluzivni popust kod. Istovremeno, to bi bio odličan način generisanja više akcija, potencijalnih članaka, pretplata i pominjanja na društvene medije - pored naših glavnih veza. Međutim, obratite pažnju na to da ćete uspeti u ovoj šemi da vam bude potrebna kompanija ili poslovni projekat da biste ponudili nešto što se može kupiti ili naručiti na mreži Source .

December 22, 2017