Back to Question Center
0

Možete li mi pokazati pravi pristup za besplatne pozive za PR10?

1 answers:

To je pravo pitanje zato što je prihvaćeno da veze sa najvišim autorskim autoritetima i PageRank vrijednostima (kao što su PR5 - PR10 backlinks) mogu biti zarade a ne kupljene. Da, naravno, postoji dosta različitih ponuda koje se vide na Vebu, sa različitim vrstama veza, pa čak i PR10 povratne veze se lako mogu naći u prodaji. Ipak, u 99. godini. 9% slučajeva, ove "ponude" su samo trikovi koje koriste scammers samo da bi ostvarili dobit. Ne želite da vaša veb-stranica ili blog podnesu ozbiljnu odrednicu za rangiranje zbog toga što imate neiskorišćene plaćene povratne linije na veliko, zar ne? Zapamtite, kada je u pitanju izgradnja linkova u SEO-u - kvalitet je uvek važan, a ne količine. Mislim da imam nekoliko zarađenih povratnih linkova PR10, na primjer od obrazovnih i vladinih web stranica ili nekih drugih najboljih pouzdanih izvora, uvijek je bolje u svrhe SEO-a, umjesto da mahne mase nisko-kvalitetnih povratnih linija, bez jasnog razumijevanja glavnog cilja i njihovo stvarno funkcionisanje. Evo kako možete zaraditi dodatne moćne veze za SEO, a čak i PR 10 povratne veze - naravno, postoji nekoliko prilično lijepih pristupa koji će vam pomoći u tome. Između ostalog, preporučujem da pokušavate da isprobate izjave, komentare, podneske, poruke gostiju i infografike. Ali stvar je da PR10 povratne veze mogu biti zgrabene samo iz vladinih ili edukativnih izvora. Ove godine sam već uspeo da nabavim neke dodatne dragocene linkove posebno od drugih - i takođe možete pokušati da zaradite PR8-PR10 povratne linkove sa dot EDU veb lokacija - bilo sa širokim ili koristeći stipendije.

Široko informisanje

Najčešće, svaka ugledna obrazovna ustanova, bez ograničenja samo sa univerzitetima i koledžima, ne vodi samo zvaničnu veb lokaciju, već obično ima različite resursne stranice sa mnogo veza koje ukazuju na najnaprednije resurse korisne za sve - i učenike i njihove nastavnike. Zato uporno radite na tome da se primetite i uključite na ove stranice sa resursima za buduću referencu, može postati odličan način da dobijete verovatno najdragocenije povratne linkove bez plaćanja dolara, barem direktno. Preporučujem vam široko korisničko rješenje putem e-pošte kako biste ponudili neka korisna rješenja vezana za vašu industriju, na primjer, web dizajn, automatizovano istraživanje itd.I naravno, izgledat ćete kao spam. U svakom slučaju, dobivanje čak 5-10% pozitivnih odgovora na objavljivanje vaše linije pretvara ovu tehniku ​​u definitivno razumnu, zar ne?

Stipendije

Za ovu šemu neće biti potrebno samo vaše vreme i napor, već određeni iznos budžetske potrošnje. To podrazumijeva stvaranje i promovisanje stipendije za dobijanje zaslužene dot EDU backlink zauzvrat. Ako ste spremni da radite na stipendiji zaista ozbiljan način, evo tri glavne tačke za kretanje u zadatku:

  • Kreirajte stranicu koja daje opći opis samog stipendiranja i nudi popunu - u aplikacionom obliku za angažovanje učesnika u fitingu.
  • Identifikovati buduće univerzitete ili fakultete koristeći napredne stringove pretraživanja sa "stipendijom" uzete kao glavnu ključnu reč.
  • Popunite istraživački rad sa ljubaznim emailom - i slobodno možete da započnete i počnete sa radom na stvaranju prave stipendije sa stvarnim dobitnicima i nagradama Source .
December 22, 2017