Back to Question Center
0

Semalt: Top 5 Web i Content Strugiranje na Internetu

1 answers:

alati i usluge za rukovanje sadržajem , izvaditi i analizirati podatke. Oni lako izdvajaju korisne informacije sa različitih lokacija, posebno podataka u realnom vremenu. Ako ne znate kako ručno izvoditi podatke sa različitih web stranica, preporučujemo vam da koristite sljedeće neverovatne usluge. Neki od njih su apsolutno besplatni, dok će vas drugi koštati nešto od $ 20 do $ 100 mesečno u zavisnosti od vaših zahteva.

1. Webhose. io

Webhose. io pruža trenutni pristup strukturiranom web sadržaju. Omogućava vam da izvučete podatke iz objavljenih blogova, recenzija, e-poruka i web stranica vesti. Možete lako sakupljati i pratiti najrelevantnije i najteže teme na Internetu koristeći Webhose. io. Ovo nije običan web skraper već odličan popisivač i isporučuje sadržaj u JSON, RSS, Excel i XML formama. Nadalje, Webhose. Io nam omogućava brzo filtriranje podataka i ispitivanje tržišnih trendova kako bismo vam dali najinteresantnije rezultate.

2. Dexi io

Dexi io je još jedan web servis za skraćenje i rukovanje sadržajem. Posebno je dizajniran da izvuče podatke sa različitih web stranica i pomaže vam da sačuvate izlaze u oblaku. Takođe možete integrirati informacije sa JSON, HTML, ATOM, XML i RSS obrascima, razvijanjem svog posla i dobijanjem željenih rezultata u roku od nekoliko minuta. Najbolja uloga je što će vam ovaj alatkat pružiti funkcije za skraćivanje kao što su proksi utičnice, podrška za regularni izraz i Captcha solver.

3. ParseHub

ParseHub je još jedan korisni web alat za skraćenje i sadržaj mininga na internetu. Dizajniran je da izvuče informacije sa više lokacija sa Excel, CSV, JSON i ParseHub API. Štaviše, sa ovim ne morate imati neke programske veštine. Nudi različite funkcije poput praćenja sadržaja takmičara. ParseHub isporučuje različite opcije tržišne analize kako bi vam pomogao da ciljate potencijalne kupce širom svijeta. Ovo je aplikacija zasnovana na oblaku za sve vaše potrebe za ekstrakcijom podataka.

4. 80legova

80legova je još jedna ekstrakcija podataka zasnovana na oblaku i program za skraćivanje weba. Ona snabdeva visokoprofilne podatke i uključuje snagu više od pedeset hiljada kompjutera raspoređenih širom svijeta. Ne samo da olakšava podatke, već i popise svoje različite web stranice. Samo treba da postavite server i pustite 80legova da radi svoj posao. Cijene ove usluge rudarstva sadržaja zasnovane su na zahtjevima kupaca, što ga čini efikasnim sredstvom za pokretanje.

5. Uvoz. io

Uvoz. io je jedan od najboljih i najneverovatnijih sadržaja rudarstva i alata za skraćivanje podataka . Omogućava vam da izvučete informacije sa različitih sajtova i nude različite načine korištenja ekstrahovanih podataka kao što su generisanje olova, monitoring cijena, razvoj aplikacija, istraživanje tržišta, mašinsko učenje i akademsko istraživanje. Ne morate imati nikakvu programersku vještinu za korištenje ovog alata. U stvari, on dolazi sa jednostavnim i lako razumljivim interfejsom i izvlači samo relevantne podatke za vas u čitljivom formatu. Uvoz. Io je prvi izbor različitih preduzeća, SEO stručnjaka, programera, web programera i stručnjaka za društvene medije Source . Predviđa kretanje kupaca i prati razvoj vaših konkurenata

December 22, 2017