Back to Question Center
0

Kako povećati svoj rang i optimizirati svoje cene koristeći Amazon Rank Tracker?

1 answers:

Amazon keyword rank tracker je korisni online softver koji je dizajniran da pomogne webmastrima da se takmiče na ovoj trgovačkoj platformi. Omogućava promociju Amazon proizvoda bezbrojnim dnevnim kupcima i povećanjem obima prodaje.

Redovno koristite ovo sredstvo kako biste poboljšali prisustvo vašeg brenda na Amazon. Vi trebate kontinuirano pratiti ciljane ključne reči da biste održali i ojačali svoje pozicije. Amazon tracker alat zauzima sve probleme automatizacijom procesa praćenja pozicija ključnih reči. Potrebno je provesti dosta vremena na ručnom pretraživanju ključnih riječi i strukturiranju podataka. Sve ove akcije će se obaviti automatski u kratkom roku. Amazon tracker proverava svoje rangove više puta dnevno, pružajući vam najrelevantnije i najnovije informacije. Na primjer, ako znate gdje su vaše rangiranje onda možete raditi pod njihovim poboljšanjem. Ili ako već imate najvišu poziciju na Amazon SERP-u, možete raditi na rangiranju za još jedan izraz za traženje, povećavajući šanse svojih proizvoda koji se prikazuju u rezultatima pretraživanja.

Zbog toga, koristeći Amazon rank tracker, uvek ćete biti korak ispred svojih konkurenata.

Koje su najznačajnije prednosti Amazon rank trackera?

  • Poznate trenutnu rang listu vaših ciljanih ključnih reči

Ako želite da uspete na Amazonu, morate znati trenutni rang proizvoda pozicija. Ovi podaci vam mogu pomoći da poboljšate svoj rang Amazon stranice i privuku više potencijalnih kupaca u svoj brend.

  • Možete pratiti promjene u rangiranju

Sve promjene na rang listama pokazuju da se nešto desilo sa vašim brendom. Može se ili smanjiti ili povećati u vašoj Amazon rang listi na kojoj morate odmah reagovati. Amazon rank tracker vam pruža sve ove podatke i omogućava vam da preduzmete ciljanu akciju kako biste odmah poboljšali situaciju u rangiranju.

  • Ciljati nove izraze za pretraživanje

Ovaj alat omogućava dodavanje novih pojmova za pretragu sistemu i procijenite njihov potencijal za ciljanje na vašu Amazon listu. Amazon rank tracker će vam pokazati obim pretrage za svaku ciljanu ključnu riječ, dajući vam priliku da odredite da li vrijedi ciljati ili ne. Visok nivo pretraživanja ciljane ključne reči može ukazati i na visoku konkurentnost i popularnost među korisnicima. Po pravilu je suviše komplikovano da bi se najviše plasirala za ključne reči velikog sadržaja, a možda bi vam bilo bolje da obratite pažnju na manje konkurentne uslove koji će vas takođe dovesti na TOP stranicu sa rezultatima pretrage.

Ovaj alat omogućava Amazon trgovcima da prate konkurentske potencijalne ključne reči

  • . Možete dodati jednu od ključnih riječi koju vaši konkurenti rangiraju, upoređujete sa istim kao i vaši i vidite kako se rangiraju. Ako ne precizno znate koje ključne riječi vaši konkurenti koriste za rangiranje, možete provjeriti njihov naziv proizvoda i opis Source .

December 22, 2017