Back to Question Center
0

Kako dobiti kvalitetne povratne linkove za vašu web stranicu sa strategijama koje funkcionišu?

1 answers:

Svi vlasnici web stranica koji žele da poboljšaju svoje rangiranje traže načine da dobiju povratne linkove za svoje web stranice. Dolazne veze su važni faktori za rangiranje vašeg sajta i glasanje za autoritet vašeg brenda. Zgrada Link-a je proces stvaranja novih ulaznih linkova na drugim nišama povezanim veb lokacijama u cilju podizanja autoriteta marke i privlačenja većeg prometa na povezani izvor. Postupak izgradnje veze odnosi se na optimizaciju van stranice i trebalo bi da se uradi nakon poboljšanja strukture i poboljšanja upotrebljivosti, kvalitetnog izrade sadržaja i stvaranja jednostavnog dizajna. Kada se izvrše sve procedure za optimizaciju na stranici, vreme je da pokažete vašoj web lokaciji široj publici. Zgrada Link-a je veoma slična rečima usta, koja odgovara strategiji dolaska na tržište.

Stvaranje svih povratnih linija je nemoguće. Podjednako, zato morate znati neke opšte faktore za povratne veze koje uključuju:

  • Dohodne veze su moćne kada dolaze iz srodnih web izvora iz industrije.
  • Vaš sidreni tekst bi trebao izgledati prirodno i biti vezan za temu sadržaja i ciljanu ključnu riječ.
  • Tekst oko vašeg backlink-a bi trebao biti maksimalno relevantan i koristan. Korisnici ne bi trebalo da ga privlače kao reklamu.
  • Broj ulaznih veza na stranici koja se povezuje sa vašim.
  • Autoritet i reputacija koja povezuje stranicu.
  • Povezivanje web stranice PageRank.

Štaviše, morate imati u vidu sljedeće faktore prilikom izgradnje linkova na vašu web lokaciju:

  • 29)

Vaše povratne veze trebaju biti izgrađene na više domena kako bi Google-u pokazali da je vaš sadržaj cenjen od broja različitih ljudi. Štaviše, stvarajući veze na različitim domenima, poboljšavate svoj profil veze i učinite ga boljom organskom.

  • Ravnoteža između linkova dofollow i nofollow

Naravno, primarna linija izgradnje svrhe većine webmastera je da dobije dofollow backlinks jer prenose povežite sok sa povezanim izvorima. Međutim, da biste kreirali profil pozadine pozadine zdrave i prirodne pozadine, potrebno je generirati i dofollow i nofollow spoljne veze.

  • Tekstovi sidra

Morate kreirati različite tekstove sidra za svaku ulaznu vezu. Štaviše, vaši sidreni tekstovi ne bi trebalo da izgledaju isto kao vaš brend ili ciljana ključna reč. Imajte na umu da će ista sidra teksta najviše povrijediti vašu reputaciju i uzrokovati Google kazne.

Pre velikog ažuriranja Google 2012. godine, svi webmasteri su naglasili broj novih dolazaka, a ne njihov kvalitet. Međutim, kada je Google Penguin update ušao u igru, sve stare strategije za izgradnju linkova sa crnom hatom postale neefikasne.

Dakle, raspravljamo o tome kako da dobijete povratne linkove za vašu web lokaciju na organski način:

  • Uredni linkovi
mogu dobiti uredničke veze jednostavnim kontaktiranjem sa nišama povezanim visokim PR sajtovima i razgovarati sa njima o vašim mogućnostima za izgradnju veze. Međutim, morate biti spremni da dođete do brojnih vlasnika web stranica i kao rezultat toga ih ignorišu ili primite negativan odgovor. Možete proveriti autoritet nišnih povezanih lokacija koristeći Semalt Web Analyzer ili Majestic Source .

December 22, 2017