Back to Question Center
0

Šta bih trebao znati o profilu pozadine sajta kako bih podstakao moj SEO?

1 answers:

Prije svega drugog, počnimo sa osnovama. Postoje samo tri glavne vrste veza koje bi vaš profil povratne veze trebalo da bude zainteresovan kada je u pitanju povećanje vašeg ukupnog napredovanja u SEO na skali. Zbog toga, na samom početku, trebali biste razumjeti koji tipovi veze možete uključiti u profil na linku svog sajta - neki od njih rade za SEO svrhu, ali ostali ne podnose merljivi utjecaj na vaš saobraćaj i bolju ekspoziciju u online pretraživanju, bar direktno.

Svaki sajt poseduje Backlink profil Izrađen sa:

  • Interni linkovi - povezuju različite stranice i sekcije na jednoj web stranici ili blogu. S jedne strane, potrebne su unutrašnje veze za dobru logiku arhitekture sajta koja će učiniti dobro ne samo za bolje pretraživanje korisnika, već je i potencijalno povoljna za brže i kvalitetnije indeksiranje od strane pseudonimnih bota za pretragu. S druge strane, međutim, čvrst red samog osnivanja je vjerovatno u nezavisnom vlasništvu koji može dati pozitivan signal rangiranja koji se vredi pokazati široj publici aktivnih tražitelja. Napomena: unutrašnje veze pronađene u okviru svakog profila unazad unazad nemaju uticajan uticaj na web saobraćaj, kao i SEO u celini. To je samo pravilo igre - a sledeća pravila mogu biti nagrađena, barem od vremena do vremena, zar ne?
  • Eksterni linkovi - uopšteno govoreći, ovaj tip veze se koristi tačno za potrebe SEOa. Biti među najneobičnijim rangirajućim faktorima u očima glavnih pretraživača kao što je Google sam, kao i Yahoo i Bing, spoljni linkovi povezuju čitaoce vaše veb lokacije ili bloga sa ostatkom online sveta na Webu. A ovde dolazi skup najodlučijih metrika veza (kao što su PageRank, Autor domena, Korisničko poverenje, Uprava stranica itd.). Zbog toga svaki profil pozadinske veze na sajtu želi da ih ima na maksimalnim rezultatima - oni mogu stvoriti snažan utisak za pretraživače koje takav veb sajt ili blog vredi pokazati na vrhu SERP-ova.


Kvalitetni linkovi mogu prevladati u svijetu

Ozbiljno, važnije nego što mislite. Mislim da kvalitetne veze sa jakim rezultatom u PageRank-u i Upravi domena znače da niste samo pouzdani i pouzdani autoriteti na Internetu, već da je sadržaj vaših stranica toliko jedinstven i da dostavlja toliko vrednosti - da drugi ljudi širom Veb ne može pomoći da se preseli i usmeri merljivi deo svog sopstvenog saobraćaja - direktno na svoju web stranicu ili blogove.

Šta čini dobru Backlink u SEO

1. Prava priroda - to znači da je svaka veza u vašem profilu bila sagrađena bezbedno i organski, bez učešća u bilo kojoj plaćenoj, nezgodnoj ili eksplicitno relacionoj shemi izgradnje veze.

2. Čista relevantnost - označava svoju sposobnost da se uporedi sa glavnom temom ili diskusijom o temi kako bi doveli samo precizno ciljani organski web promet sa obe strane ugovora.

3. Vlast i povjerenje - je objašnjavajuća karakteristika, pošto svaki prenosni link koji može prenijeti dio tog misterioznog "sokova veze" mora biti moćan,. e. , trebalo bi da dođe sa odgovarajućih istaknutih mesta koja dobro služe potrebama živih korisnika Source .

December 22, 2017