Back to Question Center
0

Semalt Review - Web Data Extraction Software za vaše online projekte

1 answers:

može se integrisati sa bilo kojim web pregledačima. Samo treba da ukazujete na polja podataka koja želite da sakupljate, i ovi alati će učiniti sve ostalo za vas. Oni su dizajnirani za preduzeća i eksperte i ne zahtevaju tehničke veštine. Neki od ovih alata su kompatibilni sa Windowsom, dok su drugi korisni za korisnike Linuxa.

1. 80 nogu

80 nogu je poznata usluga puzanja i izvlačenja podataka. Omogućava vam da kreirate i pokrenete pretragu weba kako biste dobili željene rezultate. 80legova je izgrađena na vrhu distribuirane mrežne računarske mreže i otklanja podatke sa različitih web stranica u roku od nekoliko minuta.

2. ParseHub

ParseHub je jedan od najboljih i najčudesnijih web skraping softvera za vaše online projekte. On izvlači korisne i čitljive podatke sa različitih web stranica i uvozi rezultate u Ajax i Javascript formate. Koristeći ovaj program, možete pretraživati ​​formulare, otvoriti padajuće padove, prijaviti se na različite lokacije i izvući podatke sa mape i tabela pogodno. Izlazi su navedeni u JSON i Excel oblicima.

3. Uvoz. io

Uvoz. io je efikasan i pouzdan alat za skraćivanje podataka . Pogodna je za nezavisne kompanije multinacionalnim brendovima i može unaprediti vaše akademsko istraživanje. Odličan je za novinare i pomaže im prikupljanje informacija sa različitih web stranica. Ovaj alat za skraćivanje podataka isporučuje SaaS proizvod, omogućavajući vam da pretvarate sirove podatke u potrebne forme.

4. Dexi. io

U kombinaciji sa naprednom tehnologijom za učenje mašina, Dexi. Io je divan i jedan od najkvalitetnijih web skraping softvera na Internetu. Razvija ga Henrik, kompjuterski programer, i automatizuje proces očvršćavanja podataka koji vam daje najbolje moguće rezultate. Dexi-ovoj Inteligentnoj platformi za automatizaciju je povjerio više od 20 hiljada kompanija poput Samsung, Microsoft, Amazon i PwC.

5. Webhouse. io

Webhouse. Pomaže preduzećima prikupljanje, skraćivanje i organizovanje podataka na efikasan i efikasan način. To je program zasnovan na oblaku koji je jednostavan za korištenje i pruža trenutne rezultate. Webhouse. Io je odlična alternativa Mozendi i može se rasporediti na nivou poslovne jedinice. Koristeći ovu alatku, možete objaviti rezultate u TSV, JSON, CSV i XML formati.

6. Scrapinghub

Scrapinghub je jedan od najkorisnijih programa za skraćivanje podataka koji se koriste. Omogućava nas da izvlačimo ili izvadimo različite web stranice bez ikakvog znanja o programiranju. Štaviše, Scrapinghub nam daje moć puznih veb lokacija sa više IP adresa ili lokacija.

7. Visual Scraper

Visual Scraper je odličan za izvlačenje podataka iz slika i PDF datoteka. Postoji teško da preduzeća i programeri prikupljaju informacije sa sajtova društvenih medija, ali Visual Scraper može prikupiti podatke sa Facebook-a i Twitter-a. Njen online pretraživač vam olakšava indeksiranje web stranica i poboljšanje ukupnog učinka vašeg sajta.

8. Outwit Hub

Outwit Hub je napredna web scraping aplikacija. Dizajniran je da skida informacije iz lokalnih i online izvora i prepoznaje URL-ove, slike, web dokumente i fraze, čineći vaš rad lakšim i boljim. Može da obezbedi rezultate u neorganizovanim i organizovanim formatima i izvozi svoje podatke u tabelarne tablice Source .

December 22, 2017