Back to Question Center
0

Koja je korelacija između izvođenja SEO-a i povratnih profila?

1 answers:

SEO i backlinks su poznati kao stvarno neophodni i verovatno najizazovniji aspekti trenutne online promocije - sve u jednom. Iako je proces izgradnje veza u celini uopšteno povezan sa pretraživačem optimizacijom izvan lokacije, ovo već važno područje je u posljednje vrijeme postalo još kritičnije - zapravo napredovanjem rangiranja svakog web sajta, posebno kroz posljednjih godina. Mislim da svaka strategija u SEO-u i linkovima može odmah da se promeni - samo sa drugim tekućim ažuriranim algoritamom koji je Google dostavio (zapamtite koliko je Fengration dovelo Penguin. tačno?). Ipak, postoji nekoliko osnovnih mjesta kako u rukovanju SEO-om i backlinksima, kako bi ostali na dobrom dijelu i osjećali se sigurnim - čak i kroz neverovatne promjene stvarnosti nad tom širokom i zaista sveobuhvatnom domenom SEO-a.

Mislim da postoji nekoliko osnovnih principa koji se dobro prevode preko onih čisto promenljivih pravila igre. I postoji jasna korelacija između ukupnog učinka SEO-a i povratnih profila koje imate na vašoj web stranici ili blogu. Dozvolite mi da vam dam neke metke da to dokažem, kao i nekoliko praktičnih predloga koje će vam nadam da ćete izabrati ispravne strategije za njih oboje - samo zato što verujem da SEO i povratne veze imaju smisla kada se izvlače zajedno.

Tri glavne veze signala za SEO - u očima Googlea

1. Sidro Tekst je vjerovatno najjači signal koji možete koristiti da preuzmete vođstvo i da ostanete van takmičenja.

2. Socijalno deljenje nije toliko presudno, ali to je i dalje potpuno merljiva i vrlo često dugotrajna imovina koju pretražuju pretraživači.

3. Specifična tema Priroda ili industrijski relevantni karakter je poslednji glavni faktor SEO-a i povratnih linija koje direktno šalju korisnici uživo i široko rasprostranjeni unutar zainteresovanih zajednica i ciljne tržišne niše.

Puna slika SEO i povratnih linija - praktični pristupi i prijedlozi

  • Izrada jedinstvenog i vrijednog sadržaja koji donosi stvarnu vrijednost korisniku - vašu web stranicu ili blog pošto zaslužuju samo najbolje povratne linkove sa najvišim autoritetima i ocjenama PageRank. Naravno, to je zapravo dugotrajan i definitivno težak zadatak, ali za izgradnju linije veza uvek ćete morati ponuditi veliku vrijednost predlog s vašim radovima. Na kraju krajeva, zašto bi vaša ciljna publika bila povezana sa vašom vebsajtom ili blogom? Da ne kažemo najvažnije industrijske ili niše uticajnike ili vrhunske blogere - uvek morate biti u njihovom najboljem interesu.
  • Napisivanje gostiju koje zarađuje visokokvalitetne povratne veze sa atributom DoFollow je upravo takav tip veza koji zapravo radi u svrhe SEO. Štaviše, može vam pružiti širi izloženost u online pretraživanju, s obzirom da pružate veoma vredan članak ili blog post koji će se širiti na društvenim medijima - generišući vam više akcija, potencijalnih kupaca, pominjanja, pretplatnika i naravno najsigurnijeg prirodnog povratne veze na skoro samozadovoljen način.
  • Treba napraviti samo-povratne linije za bolju navigaciju kroz web strukturu sajta ili povezati sok (a. k. a. PR i distribucija poverenja) samo za svrhe. Mislim da su ove povratne veze generisane sa komentarima o blogovima, listama gostiju ili prijavama za prijavu skoro uvek devalvirane od strane glavnih pretraživača, naravno kada se to uradi bez jasnog razumevanja. Hajde da se suočimo sa tim - ove vrste veza se mogu čak i kazniti. Nažalost, previše ljudi još uvijek pokušava agresivno ugraditi svoje stranice sa što više mogučih linkova - samo radi povećanja njihovog SEO. U stvari, međutim, takve nisko-kvalitetne veze i sve druge aktivnosti definitivno manipulativne prirode uvek će izgledati neobično ili suštinski sa stanovišta Google-a, zbog čega se prijavljuju za teške rangirane kazne Source .
December 22, 2017