Back to Question Center
0

Semalt Review: alatke za skripanje Web podataka koje vam zaista mogu pomoći

1 answers:

Znamo da je web skraping komplikovano tehnika koja podrazumijeva ciljanje i izvlačenje informacija sa različitih web stranica. Većina preduzeća zavisi od podataka, a jednostavno alat za skraćivanje weba može da reši različite probleme povezane sa podacima koji nam pružaju dinamičniji i korisniji sadržaj.

Opcionalne prednosti alata za web skraping su jednostavne za korišćenje i mogu izvući tačne podatke u roku od nekoliko sekundi. Neke od opcija su besplatne, dok su ostali plaćeni. Alati pretraživanja na webu imaju tendenciju da se razlikuju jedan od drugog na osnovu njihovih funkcija, opcija i prenosivosti. Neki od njih zahtevaju šifre dok drugi ne zahtevaju da imate veštine u programiranju.

1. ParseHub

ParseHub uzima podršku kolačićima, preusmerenjima, JavaScriptu i AJAX-u za puzanje i skraćivanje više veb lokacija. Može da identifikuje i izdvaja informacije, zahvaljujući tehnologiji mašinskog učenja za omogućavanje toga. ParseHub je najslabiji i najprikladniji alat za skripanje web podataka do danas, generisanje izlaznih datoteka u različitim formatima. Idealan je za korisnike Linuxa i Windowsa i besplatna web aplikacija sa pet opcija za puzanje.

2. Agenti

Bez obzira da li želite da izvučete veliku količinu podataka ili planirate neke projekte za pretraživanje po internetu, Agenty će vam obavljati mnogo zadataka. Koristeći ovaj alat, možete simultano raditi različite radove za skraćivanje i oštetiti veliku količinu podataka. On nam pruža očvršćene podatke u formama JSON, TSV i CSV i koristi API-e za automatizaciju prikupljanja podataka na programskom jeziku po vašem izboru. Njegova besplatna verzija ima ograničen broj opcija, tako da možete iskoristiti plaćenu verziju koja dolazi sa garancijom novca.

3. CloudScrape

CloudScrape je još jedna alatka za skripanje web stranica koja podržava ogromnu kolekciju podataka i ne zahteva preuzimanje. Ova aplikacija zasnovana na pregledaču može lako podesiti svoje pajke i izvlači podatke u realnom vremenu za vas. Kasnije možete sačuvati izvučene podatke na Google disku i kutiji. net ili ga izvoziti kao CSV i JSON.

4. Datahut

Datahut je visoko skalabilan, fleksibilan i višenamenski alat za izvlačenje web podataka za sve vaše potrebe podataka. Možete dobiti tačne informacije po povoljnim cijenama i 100% garanciju za povraćaj novca. Trebalo bi imati na umu da ne postoji besplatna verzija Datahuta, ali njegova premija je budžetska i pogodna za startupe i uspostavljene kompanije. Ona agregira podatke sa više lokacija i prikuplja proizvode, sadržaje, slike i profile za vas.

5. Webhouse. io

Webhouse. io je veb aplikacija koja omogućava direktan i jednostavan pristup strukturiranim podacima i koristi tehnologiju pretraživanja weba za obavljanje različitih funkcija. Ima mogućnost da indeksira vašu lokaciju i izvuče podatke sa različitih web stranica na više od 200 jezika. Podržava RSS, JSON, HTML i XML datoteke.

6. Fivetran

Jedan od najboljih alata za skraćivanje podataka je Fivetran. To je moćan i pouzdan data ekstraktor i štedi vašu energiju i vreme. U datom trenutku, Fivetran može izdvojiti od 100 do 100000 web stranica bez ikakvog problema Source .

December 22, 2017