Back to Question Center
0

Semalt Expert opisuje odličnu uslugu skraćivanja Weba

1 answers:

Sa napretkom u nauci i tehnologiji, način poslovanja firme širom svijeta ogroman. Svakodnevno se uvode nove tehnike čišćenja podataka, stvarajući značajan uticaj na preduzeća i prikupljanje preciznih informacija sa osnovnih i naprednih web stranica. Skrivanje podataka ili rukovanje sadržajem pomaže u povećanju poslovnih mogućnosti. Mi lako možemo predvidjeti trendove na tržištu sa dobro organizovanim i dobro struktuiranim podacima.

Što je SiteScraper?

SiteScraper je izvrsna alatka za skraćivanje podataka ili alat za rukovanje sadržajima pogodna za digitalne prodavce, stručnjake za društvene medije i dobro uspostavljene biznise. Pomoću ovog alata možete razumjeti robu i resurse koji su u potrazi za potrebama i mogu povećati svoje poslovanje u određenoj mjeri. SiteScraper je dostupan u verzijama besplatne i vrhunske verzije. Freeware ima ograničen broj opcija, ali premijum plan će otključati različite funkcije koje možda nećete naći u bilo kojoj drugoj sadržaju. Neke od njegovih istaknutih karakteristika koje čine SiteScraper najbolji izbor su razmotrene u nastavku.

1. Pomaže u identifikaciji šema podataka

Za razliku od drugih običnih usluga za skraćivanje podataka ili rukovanja sadržajem, SiteScraper inteligentno identifikuje obrasce vaših podataka i dobija dobro izvučene podatke sa različitih web stranica. Jedan od glavnih ciljeva razvoja SiteScraper-a je taj što možete sakriti podatke sa vaših omiljenih web stranica bez interakcije jer ova alatka automatski obavlja svoje zadatke i ne zahteva od vas da imate neke programske sposobnosti.

2. Očvrsava liste kategorija na više nivoa

SiteScraper je jedan od onih nekoliko alata za skraćivanje podataka i sadržaja za rukovanje sadržajem koji pogodno raščituju kategorije na više nivoa i popisivanje lokacija. To znači da možete da koristite ovu alatku i obrišete potrebne podatke iz eBay i Amazon online prodavnica. Takođe možete ciljati portale za putovanja i vesti sa SiteScraper-om i možete kreirati liste i kategorije vaših očišćenih podataka bez ikakvih problema. Funkcija Scraping kategorije je korisna za izvlačenje informacija iz proizvoda pod različitim kategorijama onlajn prodavnica.

3. Traženje ključnih reči

Funkcija za pretraživanje ključnih reči sajta SiteScraper vam olakšava obavljanje pretraga i pronalazak odgovarajućih ključnih riječi dok se podaci očvršćavaju. To znači da će ekstrahirani podaci imati mnogo ključnih reči i fraza koje mogu pomoći u rangiranju ili indeksiranju vaše stranice na bolji način.

4. Snažna karakteristika kodiranja

Iako je SiteScraper jednostavan za korištenje i ima korisnički interfejs, njegova jedinstvena i neverovatna funkcija je regularni izraz. Postoje različite opcije za hvatanje podataka iz HTML kodova, JavaScript kodova i SiteScraper-a, menja ih po vašim zahtevima. Takođe možete primijeniti regularne izraze na željenim web stranicama prije nego što SiteScraper započne rudarenje ili čišćenje podataka za vas.

5. Raduje anonimno preko proksi servera

Sa SiteScraper-om, možete sakriti svoje podatke, bez dozvole svetu da prepozna ili identifikuje vašu IP adresu. Ovaj alat može raditi anonimno preko svog proxy servera i sakriti vašu HIP adresu, pružajući vam potpunu sigurnost i privatnost dok se podaci očvršćavaju. Možete izabrati niz domena servera kako biste sakrili svoju IP adresu i osigurali vašu sigurnost i zaštitu na mreži Source .

December 22, 2017