Back to Question Center
0

Kako napraviti profitabilan profil backlink koristeći dofollow generator?

1 answers:

Svi vlasnici web stranica sanjaju da svoje online poslovanje budu vidljive potencijalnim kupcima. Zbog toga oni sprovode sofisticiranu marketinšku kampanju koja uključuje optimizaciju pretraživača, marketing u društvenim medijima, generisanje povratnih linija i tako dalje. Ako imate nešto da podelite sa širom publikom, sigurno je potrebno to učiniti.

Zgrada Link je jedan od najkritičnijih delova optimizacije pretraživača. Ulazne veze su od suštinskog značaja za visoko pozicioniranje na stranici rezultata pretrage i privlačenje potencijalnih kupaca. Ovi sadržaji čine vašu sadržaj vidljivoj ciljnoj publici i povećavaju vaš poslovni povraćaj ulaganja.

Izgradnja ulaznih veza nije raketa nauke, ali dobijanje povratnih linija sa autoritativnih visokih PR lokacija može izgledati suviše komplikovano za novog. Na sreću, na webu postoji veliki broj profesionalnih generatora za backlink, kao i konsultanti za optimizaciju pretraživača i linkera, koji će vam pomoći da nabavite sok od kvalitetnih linkova sa visokih PR lokacija.

U ovom članku ću vam podeliti nekoliko saveta kako da napravite besplatne povratne linkove. Štaviše, ovde ćete pronaći neke dostupne sajtove za povratne linkove koji mogu učiniti proces stvaranja spoljašnjih veza udobnijim.

Veb izvori koji služe kao generatori za povratne linkove

Ovdje ćete pronaći listu izvora na Internetu gdje možete besplatno dobiti povratne linije u kratkom roku. Razgovaraću o takvim istaknutim izvorima kao što su Microsoft, Facebook, Google i tako dalje.

Pre nego što počnemo da pričamo o ovim izvorima, želim da pomenem da postoje dve vrste povratnih linija - dofollow i nofollow. Neke od visokih PR lokacija pružaju obe vrste veza - Google+, YouTube i druge. Naprotiv, takve popularne društvene platforme kao što su LinkedIn i Facebook omogućavaju da izgrade samo bez povratne veze.

Ukratko, povratne linije su one koje prolaze link sok od jednog izvora do drugog i pomažu u povećanju rangiranja sajta po određenoj ključnoj reči. Dofollow backlinks omogućuje izgradnju ovlašćenja za marku i prikazivanje Google-u kako je reputabilan web izvor. Nofollow povratne veze su linkovi koji ne prenose nikakav link sok i ne utiču na rang vaše stranice. Međutim, oni i dalje mogu učiniti vaš profil backlink jači ako dolaze iz visokih PR web izvora.


 • Microsoft
izvor koji poseduje veliku vrednost za korisnike iz celog sveta. Zbog toga ima najveći PageRank. Pribavljanje dolaznih veza sa ove stranice, povećat ćete autoritet brenda i povećati reputaciju stranice u očima Google-a.

Da biste generirali povratne linije od Microsoft-a, potrebno je da prođete kroz sledeće korake:

 1. Kreirajte novi nalog u Microsoft-u.
 2. Prijavite se i idite na odeljak profila.
 3. Otvorite link i dodajte svoju vezu na ciljani tekst sidra.
 4. Da biste dovršili ovu proceduru, kliknite na dugme "Sačuvaj".
 • Google Plus

Google Plus je društvena mreža koju poseduje Google. Možete dobiti kvalitetne povratne linkove iz ovog izvora sledeći ove korake:

 1. Prijavite se u Google Plus pomoću Gmail naloga.
 2. Napravite novu stranicu za svoj blog.
 3. Potom proverite svoju stranicu.
 4. I konačno, dodajte svoj link na odeljak URL.
 5. Kliknite na dugme "Sačuvaj" Source .
 6. Fotografije
December 22, 2017