Back to Question Center
0

Kako kupiti PR9 povratne linkove?

1 answers:

Količina dolazećeg saobraćaja i eksternih linkova su dve stvari koje vlasnici web stranica trebaju razmotriti pre zaključivanja o uspjehu njegovog web izvora. Web izvor bez stalnog saobraćaja ne može se smatrati uspešnim, a web izvor bez pretvorenog saobraćaja ne može uopće da postoji.

Hajde da zamislimo situaciju u kojoj treba izabrati između visokog PR sajta sa gotovo nultim protokom prometa i niskim PR mestima sa 2000 posetilaca dnevno. Šta ćete odabrati? Možete izabrati vezu dofollow sa visokog PR sajta ili nofollow link sa niskog sajta PR-a. Naravno, prilično je teško izabrati između ove dve varijante. Ako idete za nofollow, dobićete tone saobraćaja, a ako idete za dofollow, dobićete povećanje u rangiranju.

Značajno je razumjeti razliku između dofollow i nofollow veza. Linkovi sa oznakom nofollow kažu pretraživačima da ne prate vašu web stranicu preko veze ili da blokiraju sokove sokova koji teku na njega. Veze sa oznakom dofollow, u svom terminu, kažu pretraživačima da prate vaš blog ili da delite stranicu sok sa vama.

Webmasteri imaju tendenciju da ostavljaju komentare na blogove za dopunjavanje zbog svog značaja za optimizaciju pretraživača. Takvo ponašanje dovelo je do visoke stope komentara u spamu. Zbog toga najveća količina blogova nije u našim danima.

Šta je važnije saobraćaj ili povratne veze i kako dobiti oboje?

  • Beneficije za organski saobraćaj

Bez sumnje je saobraćaj osnovna potreba svih preduzeća, jer se na taj način mogu dobiti visoki prinosi na investicije. Postavite pitanje zašto ste razvili online poslovanje? Odgovor će obično biti isti - da biste dobili veći promet i pretvorili ga u plaćanje. Štaviše, povećanje prometa povećava reputaciju vašeg brenda i ojača prisustvo vaših društvenih medija. Saobraćaj preko društvenih medija možete povećati na konstantnoj osnovi. I potom, što je veći promet, to je veći prihod. Međutim, postoji jedan značajan nedostatak saobraćaja - to nije trajno.

  • Prednosti Backlink-a

Poznata je činjenica da je backlink u jezgru bilo koje kampanje optimizacije pretraživača. Povećanje povratnih linkova daje vam viši rang u oglasima sa rezultatima pretrage i povećava prodaju. Što ste vi viši, više potencijalnih kupaca će se upoznati sa vašim brendom. Neke povratne linije mogu stampati trajno, pružajući vam beskonačan protok saobraćaja. Međutim, bez obzira na kvalitet vaših dolaznih veza, Google može nagraditi ili kazniti svoju web lokaciju. Ako ovaj sistem utvrdi da vaše veze nisu jednako dobijene, dobićete stroge kazne koje mogu smanjiti promet i prodaju.

Zbog toga je značajno raditi za saobraćaj, a ne za povratne linije kako biste dobili protok saobraćaja na vašoj web lokaciji, ipak ćete morati da izgradite dolazne veze. Dakle, ako želite povratne veze, onda radite za saobraćaj.

Kako kupiti PR9 povratne linkove?

Takvi web izvori kao što su Websiteoutlook, Alexa, Quantcast i Aboutdomain mogu biti odlični za dobijanje visokokvalitetnih linkova za kratko vreme. Da biste pronašli takve veb stranice, jednostavno možete provesti veb pretragu među sajtovima u vašoj niši. Web pretraživači redovno pajkuju ove stranice, zato je to vaša šansa da brzo indeksirate svoju stranicu. Podnesite svoj web izvor na nekoliko ovih analitičkih resursa, a vi ćete primetiti da se rangiranje povećava ispod 24 sata Source .

December 22, 2017