Back to Question Center
0

Koji su načini da se dobiju povratne linije WordPressa?

1 answers:

Backlinks su takođe poznati kao ulazni ili dolazni linkovi. Ove veze se postavljaju na jednoj web stranici, ali ukazuju na drugu. Podizanjem broja dolaznih veza povećava se popularnost sajta. Zbog toga je savršena tehnika za povećanje prometa web izvora i učiniti ga poznatim među korisnicima. Broj i kvalitet povratnih linkova su jedan od najznačajnijih faktora rangiranja za Google. Zato webmasteri koriste povratne linkove kako bi povećali položaj rangiranja sajta i učinili web stranicu više SEO-friendly. Ako je sajt upućen na više povratnih linkova, verovatnije je da će ih pretraživati ​​korisnici.

Koji su razlozi za stvaranje BackPress linkova?

Kvantitet i kvalitet povratnih kopija je ključni faktor u optimizaciji pretraživača. Spoljašnje veze imaju neke prednosti u optimizaciji web stranice tako što privlače nove posjetitelje na web lokaciju i povećavaju promet na vašim web stranicama. Oni igraju značajnu ulogu u jačanju slijedeće baze i podizanju svijesti o brendu. Štaviše, dolazne veze su korisne u smislu da poboljšavaju radne performanse sajta i povezuju lokaciju sa drugim mrežama.

Kako dodati Backlinks u WordPress?

Webmastere koji istovremeno pokreću nekoliko izvora weba mogu u potpunosti iskoristiti povratne linkove kako bi međusobno povezali svaku lokaciju. To je savršen način za povećanje saobraćaja na sve web stranice. Međutim, neki vlasnici web stranica se osećaju zbunjeni da pravilno kreiraju povratne linkove. Zato vam okupljamo neke korisne savete koji će vam pomoći da napravite dobre povratne linkove na WordPress:

  • Razmijeniti povratne linkove sa drugim sajtovima

Najjednostavniji i organski način stvarati relevantne povratne veze je da ih razmijenite sa drugim sajtovima. Možete jednostavno kontaktirati webmastera u svojoj niši i uspostaviti uzajamno korisne odnose. Možete ga zamoliti da stavite svoje povratne linkove na njegovu lokaciju sa uslovima da ćete to uraditi s vašeg dela. Ova win-win tehnika je pogodna za vas i za vašu partnersku web stranicu.

  • Saopštenja za javnost

Značajno je reći vašim potencijalnim kupcima o vašim novitetima i promenama u vašem poslu. Ove informacije morate kratko i ubedljivo prezentirati i distribuirati različitim agencijama za štampu. Dobro pisane saopštenja za medije mogu objaviti neke od visoko autoritativnih sajtova za vesti koje mogu nagraditi vas kao pisca sa povratnim linkovima besplatno.

  • Preporuke proizvoda

Još jedan organski način za povezivanje je pisanje svedočanstava o robi ili uslugama koje visoko cenite. Ako vaš iskaz ispunjava tražene standarde, može se prikazati na veb lokaciji. Kao rezultat, pisac će dobiti odgovarajuće povratne linkove. Pregledi proizvoda imaju veze sa pisacima koji ih stvaraju i čine izjave autentičnim.

  • Koristite društvene medije

Možete imati koristi od korišćenja takvih društvenih medija kao Twittera, Facebooka, Twittera, Google+ i drugih. Možete ovde napraviti svoj poslovni račun i dodati linkove ka njemu koji ukazuju na vašu web stranicu. Da biste privukli puno potencijalnih kupaca, potrebno je da svojim kupcima kontinuirano pružate svež i relevantan sadržaj, kao i različite poklone, takmičenja, video zapise i infografike Source .

December 22, 2017