Back to Question Center
0

Možete li mi pokazati praktičan način stvaranja backlink-a sa EDU veb sajtovima?

1 answers:

Nema potrebe da kažete da čak i jedan backlink na veb lokaciju EDU može biti korisniji za vašu web stranicu ili blog, umjesto paketa normalnih sa visokim rejtingom PageRank. Nažalost, povezivanje sa obrazovnim izvorima nije tako lako kao što možete misliti. Ali imam nekoliko načina rada da dovršim zadatak - stvaranjem kvalitetnog obrazovnog sadržaja da biste dobili zasluženo backlink od dot EDU domene. I dole ću pregledati ovu šemu korak po korak.

Izrada kvalitetnog obrazovnog sadržaja

  1. Možete dobiti zaradu sa internet stranice EDU-a - razvijati dobre odnose, na primjer sa univerzitetima ili fakultetima ponudi im komad audio sadržaja za to. Međutim, imajte na umu da će to biti dugotrajan zadatak za vas da uradite sami. Zato ćete prije svega ostati dobro da razmislite da li možete sami da napišete visokokvalitetni obrazovni sadržaj ili da zadužite profesionalne pisce - bilo da ga prepuštate kvalifikovanim freelancerima ili razmišljaju da angažuju potpuno kvalifikovano prodavce sadržaja.
  1. Naravno, postoje i neki drugi opcioni načini koji bi vjerovatno trebali malo manje vremena. Međutim, većina njih se lako može tumačiti kao neželjena pošta, ako se ne izvrši u potpunosti u potpunosti. Dakle, verujem da bi bilo bolje da pokušate da zaradite sa backlink-om na web stranici EDU-a sa kvalitetnim sadržajem.
  1. Postavite svoje fokusiranje na stvaranje visokokvalitetnog i jedinstvenog članka koji bi bio prilično privlačan ciljnoj publici - ovog puta ćete najverovatnije sarađivati ​​sa studentima, mentorima ili osobljem članovi nadležni. Na taj način, zapamtite da biste trebali da pružite ekspertni sadržaj koji se može koristiti za vaspitnu svrhu - to će zahtevati da izvršite detaljno istraživanje ili bar skup vrijednih životnih veština.

Vrijeme je da se spustite u posao i započnete teren. Postoji nekoliko praktičnih načina za razvoj dobrih odnosa sa pravim ljudima. Evo kako ih možete prikupiti da objavljuju svoj stručni sadržaj i da se vrate na vašu web stranicu ili blog:

Kreirajte projekat

Prije svega, preporučujem razmišljanje o uzajamno korisnom projektu koji treba razviti, na primer u saradnji sa profesorima univerziteta ili koledža. Sve što vam treba ovde je samo da saznate koje teme bi bile od aktuelnog trenutnog interesa i velike vrednosti za sve - i vaspitače i lokalne studente. Na taj način, imajući u vidu sve što se unapred dogovorilo - slobodni ste da započnete pisanje edukativnog sadržaja koji će biti objavljen na njihovoj veb lokaciji za učionice koja je odobrena za to.

Pokušajte da napravite dobrotvorno partnerstvo - ozbiljno, postoje mnogi fakulteti koji su uvek spremni i spremni da objavljuju svoje sponzore. Sve što vam treba ovde jeste da ponudite obostranu korist - obezbedite da se vaš sadržaj obraća pravim pitanjima, kao što je vaše trenutno partnerstvo ili bilo koje druge diskusije o predmetima u koledžu kojima je potrebna široka pažnja javnosti.

Community Blogging Community

Možda ćete takođe stupiti u kontakt sa top univerzitetskim blogerima - i jednostavno predlažete da pišete postove za goste na svojim obrazovnim stranicama kako biste dobili backlink od dot EDU domene. Jednostavno razmislite kako možete učiniti ih srećnim da objavljuju svoj sadržaj - razmislite o profesionalnoj ekspertizi, savjetima za traženje posla, postdiplomskim kontaktima ili uspjesima, itd.

Za zaključak

Pratite svaku skorašnju backlink na veb lokacijama EDU kada se odigra uživo. Istovremeno, preporučujem "pinging" izvore svake novonastale veze koristeći pingmyurl. com ili bilo koji drugi sličan online alat. Na taj način ćete pozvati baze za pretraživanje pseći da bi se vaše nove povratne linije pojavile brže, stoga tražiti za definitivno bržu rang promociju Source .

December 22, 2017