Back to Question Center
0

Možete li mi pokazati kako dobiti kvalitetne povratne linkove?

1 answers:

Prije svega drugog, šta čini kvalitetno backlink? Uzimano uopšteno, Google profil ocenjuje profil vašeg sajta ili blog-a koristeći brojne primarne faktore, kao što su autoritet veze, starost domena, usklađivanje sidra teksta, prirodne veze, itd.Zašto biste znali samo da dobijete kvalitetne povratne veze isključivo? Jednostavno zato što su prirodno izgrađene povratne veze nedavno postale jedan od najvažnijih rangiranja u SEO-u. Zbog toga morate znati prava mjesta i prave akcije koje treba preduzeti kako biste zaradili te vredne povratne veze. I pokazat ću vam kako dobiti kvalitetne povratne linkove iz društvenih mreža, marketinga članaka, medijskih saopštenja za medije i sajtova za dijeljenje dokumenata. Dakle, da ih sve pregledamo ispod.

Socijalno umrežavanje

Sigurno, moderno područje društvenih medija vredi izgraditi veze sa. A tu je oko desetak društvenih mreža i medijskih sajtova koji imaju najveću publiku aktivnih korisnika, kao što su Google Plus, Twitter, Facebook, itd.Stvar je u tome što svaka online platforma popularna na društvenim mrežama obično ima prilično visoko rangiranje stranica. Zbog toga se preporučuje ovoj atraktivnoj prilici da se prvo i najvažnije sudi za kvalitetno povezivanje. Imajte na umu da za najbolje rezultate ovde treba da pripremite periodični raspored objavljivanja ili plan medijskog kanala. Na taj način ćete ne samo da povećate svoju sadašnju publiku već ciljate svoje potencijalne kupce koristeći jedinstveni i jedinstveni sadržaj koji pruža stvarnu vrijednost, uz podršku relevantnih slika, infografike, tabela i sl.

Član Marketing

Ova metoda je verovatno jedan od najboljih načina da se postigne najbolja strategija izgradnje linkova. Evo kako dobiti kvalitetne povratne linkove sa člankom marketinga - samo potražite prave ključne riječi i pripremite nekoliko sjajnih članaka. Zatim počnite da radite na sadržaju koji će biti dostavljen nekim od najpoznatijih direktorijuma članaka. Na taj način ne zaboravite da uključite linkove koji se vraćaju na vašu glavnu stranicu ili blog. Samo uverite se da je sve na mestu - oba sidra i dugmad za socijalno deljenje trebalo bi da budu efikasno stavljeni unutar zapisa o kvalitetu.

Saopštenja za medije

Takve medijske veb lokacije koje se bave novostima su takođe odlična mesta za preuzimanje nekoliko veza - jednostavno zato što manje web stranice koje će biti široko rasprostranjene na Webu. S obzirom da ove velike medijske lokacije uvek traže komad svježih sadržaja ili neke uzbudljive priče od najvišeg javnog interesa, sve što vam je potrebno je da im dostavite taj kvalitetni članak koji pokriva vruću temu relevantnu za vašu glavnu industriju ili nišu. Samo se pobrinite za stvaranje zanimljivog naslova i relevantnog sadržaja koji bi privukao širu ciljnu publiku - i završili ste.

Sajta za deljenje dokumenata

To bi bio još jedan sjajan način izgradnje prirodne veze, osim što obično obezbeđuje to zaslužene povratne veze sa atributom DoFollow. Štaviše, većina ili povezani izvori su dobro pouzdani od strane glavnih pretraživača poput Googlea samog. Dakle, ova prilika izgleda kao definitivno vredna, zar ne? Evo kako dobiti kvalitetne povratne linkove sa web lokacija za deljenje dokumenata - samo imajte pravu komponentu kvalitetnog sadržaja (npr. e. , ne previše glomazan članak, ili postovi u punoj dužini). Kada se sve pripremi, moraćete samo da ga pošaljete tako što ćete ostaviti pozadinu koja pokazuje put vašoj web stranici ili blogu Source .

December 22, 2017