Back to Question Center
0

Možete li mi pomoći sa vrhunskom SEO strategijom za najbolje povratne linkove u 2016?

1 answers:

Koji je pravi pristup najboljim povratnim linijama u 2016, posebno sa stanovišta SEO? Verujem da trenutno najbolji način za efikasno povezivanje zgrade djeluje diskretno kako bi sve bilo dobro zasnovano i potpuno kontrolisano. Mnogi SEO i stručni webmasteri veruju da bi ponovljeni pregledi kako bi se isključile sve zastarele i strategije izgradnje veze bile ključ ključa za optimizaciju SEOa sa linkovima u 2016. godini. Mislim da ne postoji univerzalna strategija u Search Engine Optimization sa 100% zagarantovanim i ujedno predvidljivih rezultata koje bi se razumno očekivale za vaše rangirane pozicije na duži rok.

Izbegavajte uobičajene pogrešne korake

Pa, jedino što možemo učiniti - priznajem - je da se izvučem iz upotrebe bilo kakvih neproverenih i nedovoljno pouzdanih metoda izgradnje veze. Mislim, uvek morate da razmišljate dva puta pre nego što primenite čak i sve one nedavno nastale trendovske trikove u SEO-u, bez obzira koliko obećavaju na prvi pogled. Dakle, bolje je zaboraviti na takve "inovacije", naravno, osim ako se ne ponašate proaktivno i već imate jasno razumevanje - tačno šta ćete raditi i za koju određenu namenu. Ipak, verujem da skoro svako može uživati ​​u dokazanom rezultatu u izgradnji jakog profila veze za web stranicu ili blog. Mislim da postoji nekoliko starih škola i provereni načini za najbolje povratne linkove u 2016. godini, čak i bez angažovanja tima iskusnih SEO-ova ili apt webmastera koji se godinama voze u industriji. U nastavku ću imati kratak pregled mojih najvažnijih praksi i jasne vizije za početak izgradnje kvalitetnih veza kako biste poboljšali svoj SEO po obimu.

Kategorizirajte svoj profil veze

Uzmimo ga kao zdravo za gotovo - sve ulazne veze se mogu podijeliti na "dva" sloja. Jednostavno rečeno, sve obično zavisi od njihovih izvora i najprikladnijeg vremena za početak izgradnje, a da ne gleda sumnjičav sa stanovišta glavnih pretraživača kao što je Google. Budite sigurni u odnosu na najčešće zamke i kazne koje mogu iznenada pasti na vaše rangiranje - gotovo za kratko vrijeme. Da budete na sigurnoj strani, od samog početka morate pratiti pravi postupak. Na taj način preporučujem kategorizaciju mogućnosti za povezivanje vaših linkova i to:

Tier 1 Linkovi

  1. Vrh relevantnih članaka o Wiki.
  2. Podnesci lokalnih direktorijuma.
  3. Poslovni listovi vezani za industriju.
  4. Značajni članak za linkove koji se odnose na vašu web stranicu ili blog (preporučujem sljedeće da pokušate prije svega - Ezinearticles. com, GoArticles. com, ili Articlebase. com).

Tier 2 Linkovi

  1. Izgradnja prisustva društvenih medija s pokretanjem poslovnih profila na najtrofejnijim platformama poput Facebook, Twitter, LinkedIn. (Sažetak: možete probati da koristite FanPageRobot, praktičnu alatku za objavljivanje vaših veza na onim popularnim društvenim medijima na skoro samoupravljen način.
  2. Objavi blog za goste kako bi zaradio backlink zauzvrat).
  3. Komentarišući niše relevantne blogove.
  4. Učestvovanje u vrućim diskusijama na blogovima, forumima i vebsajtovima vezanim za industriju za pitanja i odgovore. (Savjet: pre bilo čega drugog, preporučujem pokušaj izgradnje povratnih linkova iz Quora i LinkedIn Answers).
  5. Video marketing na YouTube-u koji je druga posjetljena web stranica na svijetu nikada ne treba potcijeniti. Nemojte oklevati da pokrenete svoj video kanal i pokrenete izuzetno efikasan online marketing sa promocijom imena brenda, u skladu sa hvatanjem puno dragocenih veza istovremeno. (Savet: možete imati par trenutno kreiranih linkova - samo popunjavate glavne odeljke u vašem profilu koji su dostupni za odbacivanje linkova sa vašom veb-sajtu ili blogom podrazumevano) Source .
December 22, 2017